LadyX o kadar uzun ki nasıl anlatacağımı bişe bilmiyorum annem babam kardeşlerimle alakalı ekmek bir kez bölününce artık yapancı olunuyormuş onu anladım destek istiyorum yanımda olmalarını kimse yanıma gelip kalmak bile istemiyor gelince sıkıldıkları için gitmek istiyorlar (annem), bir süre önce ben onlardayken ablamla kavga ettiler araya girdim ablam bana tekma atmaya çalıştı kolum karnımda bitişik yanımda duruyordu koluma denk geldi tekmesi buna rağmen bile annem onu tuttu yok içinde kötülük yokmuş da yok ben o evden çıkmışım artık o kadar aralarına girmemem lafların arasına da girmemem gerekirmiş falan, babam zaten hep ilişkimiz kopuktı biri ittirmese nasılsın demekten aciz, boşandılar annemle başka biriyle evli şuan bizden gizli evlendi biz başkalarından duyduk yine hayatımdan çıkarmadım bir 2 kez evime geldi oda birş kahvaltıya biri yemeğe çağırdım bir de durumum kötüyken market alışverişi yapıp getirmişti biraz oturup gitti( annem git market yap götür babasın sen demişti) bu zamana kadar da 1 kere aradı kardeşim ablam üzülüyor dediği için, ama büyük ablam o bahsettiğim kavgada sözde evi birakıp gitti ama çarşıda gezdi akşam geri geldi o gün pervane düşünceli yüz kere aradı beni geldi mi karışmayın laf söylemeyin bilmem ne küçüğüme düzenli oara yollar arar sık olmasa da arada konuşur bir bana yok kimse, annem gelir bir iki gün kalır evine gitmek ister işim var halledeyim diye sonra arayıp sen iyisin daha ağırlaşınca çok sancın olursa bişey olursa ararsın gelirim der, 37 haftalık hamileyim damar tıkanıklığım bel boyun fıtığım astım hastasıyım koah başlangıcı olarak gör kendini dedi doktorum 1 buçuk sene önce koah ilacı da verdi, üzerine 1 düşüğüm var bu hamileliğim de çok zor geçti 5 gün önce nişanım geldi, ve ben henüz ağustos 25 de 21 yaşıma gireceğim, sen gel eşini bırakıp da gelemiyor musun diyor bana benim bütün düzenim bu evde onum keyfi için kalkıp oraya mı gideceğim zaten bu zamana kadar hep ben gittim oraya aramızda 15 dk yürüme mesafesi bir kere ben demeden gelip de benim sağlığım için kapımı açmadılar her konuda birbirlerinş savunup beni suçlu hissettirmekten başka bişey de yapmadılar, ya daha çok fazla şey var ama ben anlatamıyoruö bu yazdıklarım inan ki iğnenin ucu kadar kalır ama kendimi anlatamıyorum artık kelimeler gelmiyor aklıma kendi kendime yaşıyor üzülüyorum sadece ama içimdekileri dökemiyorum, zaten psikolik problemleri olan biriyim, ortaokul çağlarından beri yüksek derece anksiyete bozukluğu, ttamva sonrası stres bozukluğu, depresyon gibi gibi birkaç tanım var ve buna rağmen hamileliğimin bu son ayına kadar güzel geçirdim sayılır son ay bana bunlaro yaşatıyorlar hala kendileri haklı gibi afedersinşx benim ağzıma ettiler laflarıyla