Mrvztrk Ya belki aşırı saçma olacak ama 20+5 günlük hamileyim iki gündür aşırı hareketli hiç durmuyor sanki normalde başka biri dese ne güzel hareketli ne istiyorsun derim ama bu dönemde %90 uyuyorlarmış ya ondan sordum aklıma takıldı
Parinas Mrvztrk siz hareket ederken uyur, siz dinlenirken uyanır hareket eder. Hareket uyutur yani. O yüzden kişiden kişiye değişen bi durum. Çok yoğun tempolu değil sanırım hayatınız
Bebivekedi Mrvztrk bende 22 oluyorum aşırı hareketli dışarıdan da çok belli oluyor özellikle yemek sonrası durmuyor bence normal
mamacitaa_ Mrvztrk hissettiğim haftadan beri durmuyor zıpır, kim demiş genelde uyuyolar diye 😅içiniz rahat olsun bence hareketli olması çok güzel ama tabi siz randevunuz olduğunda mutlaka sorun yine de doktorunuza, sağlıkla doğsun
Mrvztrk Parinas evet normalde çalışıyordum 2 ay öncesine kadar da şimdi raporluyum sürekli uzanıyorum ☺️
Bebivekedi Mrvztrk yok kız neden edin ne güzel işte ben o ayaklarla ellerle tanışmak için can atıyorum sürekli gözlerim ellerim karnımda bakıp bakıp duruyorum 😂