Nz1 33 haftalık hamileyim afedersiniz yürürken felan vajinamın her iki dudak kısmında ağrı oluyor. Aynı durumda olan var mı? Bir geçiyor sonra tekrar başlıyor. Bugün hiç olmamıştı biraz önce yürürken tekrar hissettim o ağrıyı.
18YavuzSelim25Alparslan Nz1 pelvik ağrısı yaşıyorsunuz çok normal hamilelikte. Magnezyum desteği kullanın bir tık hafifletiyor ağrıyı
Selim_Alparslan Nz1 bende 33 haftaligim canım bizdede agri var bel ve kasik agrisi da oluyor regl sancısı gibi bence atak haftaasi herkeste var sanırım
Rumeysailkc Nz1 ağrınız geçti mi herhangi bir problem falan yaşadınız mı bende şuan 32 haftayım aynı şekilde yürürken vajina ağrısı oluyor
Yagmurferide 18YavuzSelim25Alparslan herşeyde magnezyum kullanılmaz özellikle son zamanlarda hiç kullanılmaz doğumun olağan alışını bozuyor
zeynepckmm Ben hamileligimin başından beri yaşıyorum bu ağrıyı sun 25 haftalık hamileyim devam ediyor özellikle yattigim zaman kalkarken işkence gibi oluyor uzun süre yürüyünce ya da ayakta kalınca
18YavuzSelim25Alparslan Yagmurferide tabikide kendi kafamıza göre almıyoruz benim doktorum bana yazdı şikayetim üzerine.