Mucizeemom Kızlar selam daha önce yalancı pozitifi bariz görmüş biri olarak buna rağmen bugün dayanamayıp test yaptım sizce durum nedir beklemelimiyim pcosum sat 2 Haziran 🥲 
nisa817_ Mucizeemom benim Regl yeni biti sanırım yumurtlama yakın çizgi var ama 2 gün sonra tekrar yap
Ezgi58 Hangi marka kullandınız? Çizgi görünüyor ancak bat nedir? Bende bugün test yaptım belli belirsiz çizgi var ve sat 13 haziran. Kullandığım test (artimed) yalancı pozitif sonuç veriyormuş o yüzden kan testi sonucumu bekliyorum.
Mucizeemom Ezgi58 bendede artırmed yalancı pozitif verdi o günden sonra testlere küstüm 😭 nimo ve freely yaptım testleri
Ezgi58 Mucizeemom belirtilerin var mı peki? Benim göğüslerim sanki balon gibi ama şişlik anlamında değil gergin. Sol kasığımda batma var. 3 ay önce kürtaj oldum o hamileliğimde de aynı şeyleri yaşamıştım.
Mucizeemom Ezgi58 ayyy inşallah vardır 🙏🏻 Uyku halim var akıntım yumurta akı kıvamında göğüsteki damarlarım belirginleşti dikkatimi o çekti
Mucizeemom Ezgi58 üst üste hayal kırıklığı yaşayınca kan testine gitmek istemiyorum cesaretim kalmadı bu Süreç beni çok yordu umarım sizinde herşey gönlünüze göre olsun 💕
Ezgi58 Mucizeemom sağlıklı olsunlar yeter ki gerisi hiç önemli değil, Rabbim en doğru zamanı bilir. 😌
Ftmnur11 Biraz önce bebe time yaptım çok güzel negatif çıktı.bu testte hiç görmedim zaten kuruma çizgizi yada yalancı pozitif Ben seviyorum bu testi öneririm