Su123 Bebeğim 9 temmuzda doğdu 14 de göbek bağımız diştü ama hala iyileşme ol adı akıntısı çok yok tam kuruyor iyileşek hafif kanamaya başlıyor birde çok hafif morarma var etrafında yarın dıktora gideceğiz normalmidir
Burnosunn_annesi Su123 bizimde öyleydi morar yoktu ama kanama oluyordu az da olsa zıbına yapışıyordu post actım hatta şükür normal dedi doktor iyi oldu zamanla
annesim220508 Su123 aa göbek granülomu olmuş galiba içi iltihaplımı yeşilimsi benimde oğlumda öyle oldu ben düştüğü gün götürdüm ince bir çubukla yaktı bir kaç gün sonra düzeldi 🌸
Su123 Burnosunn_annesi yaaa inşalalh kötü bir şey yoltur baya oldu iyileşmedi bir türlü yıkarken asla su değdirmiyorum göbeğini sarıp yıkıyorum kuruluyorum iyice hatta
Su123 annesim220508 yaaa bilmiyorum anlamadım ki çok akıntı yok arada oluyor ilk düştüğünde soktor gördü normal dedi hatta ama iyileşmesi uzun sürdü sanki
annesim220508 Su123 doktor gördüyse yoktur bir sıkıntısı genede gösterin iltihapsa eğer enfeksiyon kapıp vücuda yayılmasın benim dediğim şeyse yani