Storm Kizlar anne memesine en yakin philiphs avent cam deniliyo emzik olarak komple silikonlu emzik oneriliyor siz hangi markalarin emzik ve biberonlarini aldiniz ?
Denizanne Storm ben ikisinide avent aldım canım. Bi tık pahalı diğerlerine göre ama değer gerçekten kaliteli. Tabi bebeğime bağlı umarım o da sever 😄
Zeliseyup Storm ben biberon avent aldm su ve mama için, emzikde chicco aldm inşallah memnun kalırız, ama chicconun damağı daha kullanıslıyms, nuk da aldık emzık bakalm.
Aysel4497 Storm bebeklerde gaz problemı yaşamamak için kolik biberonlardan aldım emzik için çok mecbur kalmadıkca kullanmayı planlamadığım için bebedor aldım
Mrvkoz Storm aventin cam biberon setini aldım en ufak boyu hariç o zaten plastik oluyor. Emzikte aynı sekilde avent slikon olanlardan aldım 3+ aldım ki daha rahat kullansın diye
Esraesra06 Storm ben biberonu en yakınım kardeşimin tavsiyesiyle dr browns aldım emziğini de avent ultra air aldım en çok kabul gören buymuş
Burcak61 Storm Philips aventin setini aldım bende o en yakını emzik de aynı şekilde hem antikolik özellikli