mardine474 zeynepsena01 tabıkı bu saklanacak biley degıl. Plansız mı oldu sımdı napacaksınız esınız istemiyorsa ne yapabılır?
Baklavaseverim zeynepsena01 Korkmayın bir şey olmaz içinizi ferah tutun eşinizin karakterini bilemem ama tek yapmadınız sonuçta Nasip Allah vermiş elden ne gelir aldır falan demesinden mi korkuyorsunuz
LadyX zeynepsena01 korkacak bir şey yok. İstemiyorsa adam akıllı korunacaktı. Gökten inmedi, ağaçta yetişmedi bu bebek 😒
nisa817_ zeynepsena01 28 de oldu buğu da olursa beklemeye geçeriz ama umarım geç olamaz dün pik oldu bugün çatlama
Sultansultis eşinizden neden korkuyorsunuz çocuğu istemiyorsa dikkatli davranması gerekirdi. siz sanırım olumsuz dönüt almaktan korkuyorsunuz, ama yapacak bir şey yok çocuğu yapmadan önce korkmak gerekirdi asıl
Deletedmom_182 zeynepsena01 İsteksizse daha dikkatli olacaktı. Bizimkide isteksizdi. Öğrenince istemiyorsan kapı orada ben doğurur bakarım diyince desturlandı. Şuanda elbiselerini seçiyor :D
KLORAKHANIM zeynepsena01 çocugu kendi omiriliginden yapmadın ya eşin de salak degil bu haberi bir gün alacagını biliyordur merak etme. İstemiyorum demesinin nedeni belki ben istemedim sen istedin diyip ğzerine atacak 🥲
Baklavaseverim zeynepsena01 O zaman siz aldırmak istemiyorsanız bekleyin 10 haftalık olsun öyle söyleyin o zaman zaten iş işten geçmiş olur 🤷🏻♀️ Allah yardımcınız olsun
sevaldqn1 zeynepsena01 hamile kalman senin yüzünden değil eşinin yüzünden ortada korkması gereken kişi sen değilsin madem istemiyordu çok çok iyi şekilde koruncaktı