Saas Kızlar haftaya ya da sonraki hafta detaylı ultrason çektireceğim de siz çektirdiyseniz aşağı yukarı fiyatlar nedir? Yer istanbul
HavvaM0806_ Saas bana da 23 haftada önerdi perinatoloji bölümünde yaptır dedi devlette o bölüme randevu direk alınmıyor önce kadın doğuma gitmek gerekiyor bu sıcaklarda ugrasamiycam kendi gittigim hastaneye yaptiricam
SemaNurSoy97 Saas canım özeller çok pahalıydı bende baya bi araştırdım ümraniye de oturuyorum geçen cuma günü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde 3 bin 75 tl ye yaptırdım Ayşegül özele o kadar güzel baktıki herşeyi detaylıca inceledi tavsiye ederim
Hanife5656 Saas benim özel hastaneye gittim doktorun bana kağıt verdi bugün aradım detaylı ultrason 3.000 lira dedi
Saas HavvaM0806_ Evet bu sıcaklarda uğraşılmaz yaa bi de devlet hastanelerinde çok iyi anılarım yok kolay kolay gitmemeye calısıyorum
Kubra_y SemaNurSoy97 renkli görüntü mü oluyor? Bazı yerlerde doktor kendi bakıyormuş ekrana sadece bizde bakabiliyoruz değil mi ? Eşler girebiliyor mu ? Bir de randevu telefonla mı alınıyor aldığınız hizmeti anlatırsanız çok mutlu olurum 😊 bende 2 hafta sonraya randevu almam gerekiyor yer arayışındayım
Annelikyolundabiri Saas yaa güya istanbul çok pahalı derler. Antalya memorialde bebek başına detaylı usg 7.400 TL, ikiz bebek 14.800 TL alıyorlar
Saas Annelikyolundabiri Memorial öyle yaa ben burda bi özel hastaneye sordum 12.500 dediler ikiz olunca fiyat farklı dediği muhtemelen iki katı alacak
Filiztaga Annelikyolundabiri Antalya gerçekten çok pahalı ya ben izmirden Antalya’ya taşındım doktor muayene ücretleri en az 3bin İzmir’de soruyorum 1500-2000 arası Antalya’da da artık ayda 1 ya da 1.5 aya bir özele gidiyorum onun haricinde hep şehir hastanesine gidiyorum
aynebilimya Eddie61 kendisi perinatoloji uzmanı mı acaba? benim doktorum üstüne basa basa bu alanda uzman olması gerektiğini söyledi de ona göre ben de değerlendiricem :)
AlyAysEymen Saas evet 2 kere baktı 2 çocuğuma da özele gittim 1 saat sürmüştü kızım da devlette oldu onun ki yarım saat sürmüştü