Alyaveysel Merhabalar yardımcı olursanız çok sevinirim, rahim filmi çektirmek istiyorum özel hastane 17 bin dedi, dicle üniversitesinde çeken varmi süreç nasıl oluyor, çektirmek istiyorum desem cekerlermi yardımcı olurmusunuz
endlesslove1 Diyarbakır’la ilgili bilgim yok ama devlet hastanelerinde çekiyorlar diye biliyorum doktorunuz mu istedi
Alyaveysel endlesslove1 endlesslove1 ben 6 sene önce çektim 4 yıl önceye yakin histereskopi oldum, kendim çektirmek istiyorum şuan tedavi oluyorum tekrar çektirmek isteidm
Glcndnz21 Alyaveysel evet memnun kaldım Bircan hoca çekiyor rahim filmini Fuat Zaman doktorum zaten kendisinden de memnunum ben de tedavi gördüm kendisinde muayene ücreti de indirimli 650 ödüyorum.. Rahim filmi için uçuk ücretler ödemeniz gerek yok bence bide tüpler kapalıysa baya uğraşıyor açılması için başka alternatif bulamazsanız gidin bence
Alyaveysel Glcndnz21 adet olursam gidecem, bower yunus hocanin sordum 17 bin dediler şok oldum gerçekten, 6. 500 yine iyi
Alyaveysel Glcndnz21 ben dediğim gibi yıllar önce cekmistim ama anestezi almadan cektim, şuan bilmiyorum ,siz anestezilimi yoksa normalmi çektirdiniz,muayene ücreti indirimli nasil oluyor acaba
Glcndnz21 Alyaveysel eşiniz veya siz öğretmen sağlık çalışanı falansanız%20 indirim uygulanıyor ama fiş kesen yerde önce sisteme ekletmelisiniz.. Anestezi almadan çektim Bircan hocayı seversiniz yardımcı oluyor size bide kadın olduğu için daha rahat edersiniz.. Gebelik tedavisi ben de gördüm Fuat hocada.. Sanırım Doktor’un kendisi çekince fiyat artıyor inanın hiç gerek yok önemli olan sonuçtur tüplerin açılıp açılmadığını doktora yolluyor
Alyaveysel Glcndnz21 inşallah kısmet olursa gidecem, ben gebelik oluyor düşük oluyor , ameliyat olmuştum ondan sonda yine düşük oldu ,tekrar cektireyim dedim insalah güzel sonuçlar çıkar