Bumah Kasılmamı değil mi bilmiyorum nasıl olur onuda bilmiyorum.. böyle 4 5 saniyelik bi titreyen sanci giriyo bebeğin oldugu yerde 29+4 dryim akıntım falan hiç bişeyim yok endişe etmem gereken bi durum mu
Baklavaseverim Bumah bebek kasılır top gibi bir yere toplanır karnınız sertleşir beraberinde kasıklarınıza sancı girer 4-5 saniye değil uzun sürer 1 dakika falan en az 30 saniye ben de üşütünce içim sızlardı isterseniz doktorunuza danışın
sunkiss Bumah üşütmüşsünüz sanırım ondan oluyor. Bebişin hareketleri nasıl? İçinize korku düştüyse acilden gidin direkt içiniz de rahat eder hem
Bumah Bugun başladı bu olay bugune kadar hiç bişeyim yoktu hatta klimadan mı üşüttüm dedim ama ağrı gibi değil sızı gibi
Bumah Baklavaseverim bu neden oluyo bende o zaman üşütsem karnım ağırır diye düşündüm korkulcak bişey mi ki
Bumah sunkiss hareketleri iyi bi sorun yok Allaha şükür ben de üşüttüm mü diye düşündüm hatta işteyken belime bişey sardım sancı gibi olunca galiba ondan oldu hemende geçmez
Bumah sunkiss iyice pimpirikli oldum ya bugunde çok sıcaktı direk üstüme açtım klimayı ondan oldu kesin 😀 rahat ettim şimdi