Onu_beklerken Kızlar 32+3 bebek hareketleri var. Ama karnımda büyük bi baskı var. Midem de de baskıyı hissediyorum. Baskıdan dolayı kustum. Biraz sola doğru yatınca geçiyor ama bugün sabahtan beri böyle. Normal mi doktora gitmeli miyim. Akıntı vs başka bişey yok.
Ceku256 Onu_beklerken az az yemek gerekiyor gece bende mahvoldum çok yemiştim kusmamak için oturarak uyumaya çalıştım 32 haftalık benim bebeğim de
Miinniik Onu_beklerken aynısını yaşadım meğerse salgına yakalanmisim crp yüksek çıktı bide bence dr gidin sivi takviyesi yaparlar
Onu_beklerken imcakir sanırım öyle bişey. Ben de erken gelecek diye korktum. Ama serviks uzunluğum normal çıktı şükür.
kbraa2727 imcakir Merhabalar salgın kaynaklı galiba bende yakalandım hafif karın ağrısı ve az bı ishal var aslında çok korktum doktor ilaç verdi ama hala korkuyorum siz nasıl atlattiniz
hemsireblog1 Baş geliş duran bebeklerde ayaklar midede oluyor baskı olması normal. Aynı şeyleri yaşıyorum ama kusmadım öyle. Kusmanız salgından olabilir ama takip edin böyle bir ay kusup doğum başlamış diyenler okudum burada. Doktor görüşü almanızda faydalı olabilir 😇
Onu_beklerken hemsireblog1 doktora gittim sorun yok. Beni demir ilacı da mahvediyor o da sebep olmuş olabilir. Kanda idrar da enfeksiyon çıkmadı.
hemsireblog1 Onu_beklerken sorun olmaması iyi bir şey sevindim adınıza. Evet demir ilacı da yapar. Bende ferrum içiyordum o da benim midemi çok kötü yapıyor. Tabi bazı gebeler son aylarda kusarmışta belki sadece hamilelikten de kusuyor olabilirsiniz
Onu_beklerken hemsireblog1 teşekkür ederiim. ben zaten hala prilam kullanıyorum içmediğim zaman yine kusuyorum. 9 ay boyunca midesi bulanan hamiişlerden oldum.
hemsireblog1 Onu_beklerken bende öyleyim prilam bırakınca kusuyorum bırakamıyorum onun haricinde de kusma oluyorsa herhalde üşüttüm falan diyorum
imcakir kbraa2727 haşlanmış patates, muz, bol su, yoğurtlu naneli pirinç çorbası, nane limon, çubuk kraker ve reflor Böyle geçti 🤷🏻♀️
hazaalozmenn Valla ben 32+5 im bebeğim makat geliş kafası midemde ve su bile içerken midem yanıyor hiçbir şey yiyip içemiyorum zulüm resmen