Ftmnur11 Miracle_1 gecikmenin 15.gunde artık 7 haftalık gebelik söz konusu.olsa çıkardı.bence başka bir sebepten adet olmadinz
Nur_58 Miracle_1 ilk gebeliğimde 6 gün geçmişti öyle öğrenmiştim. 15 gün çok uzun süre çıkması gerekiyor.
anneolmakneguzel_ Miracle_1 niye sabahi bekliyon hayatım yaa elinde varsa yap gitsin yarında yaparsın dunyanın sonu değil, cok odaklanma, hayırsa olacak
Miracle_1 Ftmnur11 adetim uzun sürdü polip var denilmişti kanamam ona bağlamışlardı ama ilk kez gecikti bu kadar inşallah kötü bişey değildir 17 hazirandan 5 temmuza kadar sürdü
Miracle_1 Nur_58 işte uzun sürdüğü için yumurtlama tarihini kestiremiyorum bende diyorum cumartesi çıksa çıkar mıydı acaba diye ama bilmiyorum 🤷♀️
Nur_58 Miracle_1 eğer gebelik olsaydı büyük ihtimal çıkardı testte. Size tavsiyem ovülasyon testi kullanmanız. Yumurtlama takviminizi böylelikle daha iyi bilirsiniz ve ona göre hareket edersiniz 👍🏻☺️
Miracle_1 Nur_58 kaç ay kullandım sonra bıraktım artık o ay da bu ay gecikeceği tuttu çok umutlanamıyorum da 😊
Nur_58 Miracle_1 elbet zamanını bekliyordur umarım en kısa sürede güzel haberi alırsınız hayırlısıyla 🤲🏻🥰
Miracle_1 anneolmakneguzel_ gün içinde çok su içtim canım ondan sabah ilk idrarla yapmak için bekliyorum
Ftmnur11 anneolmakneguzel_ bencede.gebelik olunca şak diye çıkıyor valla.ben ikinci gebelikte akşam yemekten sonra midem bulaninca yapiverdim.cizgiler ziplayacak gibi kipkirmiziydi.varsa her an çift çizgi çıkar