Hamilelikisteyenane Kızlar yaz gribine yakalandım 2 gündür parol serum takıyorum sizce bugünde taktırsam bir sıkıntı olur mu bilgisi olan var mı 17+4 deyim
Limn Hamilelikisteyenane yanlış anlamazsanız bunu doktora sormanız daha faydalı olmaz mı ? Daha doğru şekilde yönlendirilirsiniz
erikarpuz Hamilelikisteyenane 20. haftamda çok fena cereyan çarpmıştı 1 günde 2 kere parol serum 3 tane de tablet olarak içtim çok fenalaşmıştım duramadım, bir sıkıntı yok çok şükür 28. haftamdayım tabi doktor onayıyla aldım bunları
Hamilelikisteyenane Limn doktorum devlet hastanesinde ve randevuma 1 ay var hastaneye giderek daha fazla mikrop almak istemiyorum belki bu durumu yaşayan vardır diyerekten yazdım
Limn Hamilelikisteyenane iletişim sağlayamıyormusunuz irtibat vs ? ben daha öncesinde parol ağrı kesici taktırdım ama üst üste değil idi.
HavvaM0806_ Yani devlet hastanesi doktoruna ulaşabilen hiçbir gebe olduğunu düşünmüyorum açıkçası çok geçmiş olsun. Benimde 1 2 gündür süren şiddetli baş ağrısı var ensonunda parol içtim benim özel hastanede doktorum ama ben bile ulasamadim 🥴