gamzeuysal59 Fetal dna hakkında ne düşünüyorsunuz. Ben yaptırmadım açıkçası yaptırmayımhiç düşünmemiştim ama şimdi aceba yaptırsa mıydım geç mi kaldım yaptırmalı mıyım aklımda bir sürü soru işareti oldu🥹 siz ne düşünüyorsunuz yaptırmak mı mantıklı yaptırmamak mı
Saas gamzeuysal59 Ben yaptırdım sadece kandan yapıldığı için bi sıkıntı da olmuyor en azından içiniz rahat ediyor. Onu yaptırınca ikili üçlü vs diğerlerini de yaptırmama gerek olmadığını söylemişti doktorum
Ynckpgn gamzeuysal59 bende yapmadım ikili testte yapmadım içim rahat rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin doktor ense kalınlığına baktı zaten normal dedi
Onurbanuu gamzeuysal59 ben dıger testlerı kabul etmedım dogruluk payı acısından ama fetalı yaptır dedı sonra acaba kalmasın dedı oyuzden yaptırdım sonuc beklıyorum 2 gune cıkıcak muhtemelen
ylnydgd Bebeğin sağlığı hakkında en net bilgi veren test, bence maddi açıdan zorlamıyorsa yaptırmamak çok anlamsız. Evet ben her durumda doğuracağım da diyebilirsin ama o zaman da kendini duruma hazırlarsın ki o gün ani bir şok olmasın
gamzeuysal59 ylnydgd Evet maddi olarak çok zorlayacak fiyatlar çok yüksek ikili testte de bir sorun çıkmadı şimdi 1 ay sonra detaylı ultrasona gireceğim ama fetal de aklımı çok kurcalıyor yaptırsam mı detaylıya girip ordaki sonuca göre mi karar versem bilmiyorum valla aklım karma karışık şuan bu süreçte bebek de büyüyor suan 19.haftadayım geç mi kaldım o konuda da hiç bisey bilmiyorum 🥲
ylnydgd gamzeuysal59 maddi kısmına bir şey diyemem, cumartesi kan vereceğim, nakit olursa 15.000 tl olarak anlaştık. Bazı üniversite hastaneleri de yapıyormuş yaşadığın şehirde varsa sorabilirsin belki. İkili temiz geldiyse detaylı da beklenebilir tabi ki. Sağlıkla kucağına alırsın inş ♥️
Elussss Merhabalar peki bu ikili üçlü tarama testlerinin ücreti ne kadar ortalama bu konuda bilginiz var mı
Hizliveofkeli İlk gebeliğimde doktorum bağırsaklarda parlaklık görüp hemen perinatolojiye yönlendirmişti. Biz de korkmuştuk telaş etmiştik vs. Bunda yine gördü ama fetal DNA yaptırdığım için hiç önemsemedi. Yani büyük rahatlık fetal DNA