momandrabbit Arkadaşlar reglim çok geç olur ve çok düzensizdir, dün bitti ben bugün test yaptım. İdrara batırdıktan 3 dk sonra böyle oldu. Ne anlama geliyor yardımcı olabilir misiniz
Nibozog momandrabbit daha yumurtlama görmemişsin tatlım her gün düzenli olarak aynı saatte yapmaya dikkat et. Çift koyu çizgi gördüğünde yumurtlama görmüşsün anlamına gelir ertesi gün çizginin biri açık renk olması gerekiyor yumurtanın sağlıklı bir şekilde çatladığı anlamına gelir.
sirius8 momandrabbit merhaba henüz yumurtlama görmemişsin test yapmaya devam et hergün aynı saatte ve test yapmadan önce sıvı alımını en az 1 saat azalt. Yumurtlama olmadan önce t çizgisi biraz koyulaşmaya başlıyor daha sonra yumurtlamanın olduğu gün t çizgisi c den daha koyu hale geliyor o günü yumurtlama günün ertesi günü muhtemelen çatlayacaktır yine silik çizgi gördüğünde yumurtlamanın ertesi günü yani . O gün yumurta çatlamıştır . Yumurtlama günü ve çatladığı günü değerlendirmek çok önemli
momandrabbit Nibozog ya çok teşekkür ederim aksi bi durum yok yani ama dimi, her gün bu saatte yapıp koyulaşmasını bekleyeceğim sanırım
momandrabbit sirius8 ya çok teşekkür ederim, dedikkerini yapacağım. Peki acaba benim reglim geç olduğu için çok mu geç yumurtlama olur
sirius8 momandrabbit onu bilmiyorum canım benim normal zamanında oluyo çünkü . Senin neden geç oluyor peki
momandrabbit sirius8 adet düzensizliğim var bi de üstüne diyet yapınca geçen ay 38. Günde oldum bu ay çocuk yapmaya karar verdik işte takip edeyin dedim bakalıö hayırlısı olsun inşallah
Mrszeyna sirius8 canm merhaba öncelikle bende bugün Ovülasyon takibine başladım ilk kez pcos var bende de testleri yüklediğin uygulama ne acaba sakıncası yoksa bende indireyim
sirius8 Mrszeyna merhaba canım herkes çok soruyor sana da söyleyim 😊 regl takibi- adet takvimi pembe bi ajanda üzerinde çiçek resmî var . Ordan artı ya basıyorsun aşağılarda ovulasyon yazan kısımda tara diyorsun
pembelotus Bendede pcos var o yüzden hemen reglinin bitiminde ovulasyon testine başlıyorum ilk gün benimde biraz koyuydu ama sonrasında silikleşiyor
seymadkc Ovülasyon testi ben de kullanmıştım, yumurtlama zamanında vücudumu tanıdım iyi oldu ayrıca hamileliğimi da ovülasyondan öğrendim