Sevgilimmmmmmm Bebeğim 50 günlük. Ya uyuyor uyanınca da huysuzlaşıyor. Haliyle temizligimi yapamıyorum. Kahvaltımı bile az önce yaptım. Evimi ancak haftada bir silip süpürüyorum. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz hem evle hem bebekle yalnızım bide
ElaEge Sevgilimmmmmmm olduğu kadar olmadığı kader felsefesiyle ilerlemezsen annelik lütuf değil yük geliyor şu süreçte biz mükemmel olmak zorunda değiliz robotta değiliz yapabildigim kadarını yapıyorum bebegim evin dağınıklığını hatırlamayacak ama onla geçirdiğim bebekligi ikimizde de bir ömür kalacak
Deleted33000 Sevgilimmmmmmm 26 günlük bebeğim var 13 ve 10 yaşında iki çocuk var eşim 12 de öğlen yemeğine gelir 6 da akşam yemeğine ve o geldiğinde sofra hazır olacak kendimi öyle kurallamisim bende bebeği emziriyorum sonra çocukların Aygün koyuyorum siralya sallıyorlar çok agladiginda ben bebeği alıyorum öyle böyle geçiriyoruz ve doğuma gelenler de oldu hazirligimi filanda yapıyorum akşam olunca bende kendime hayret ediyorum bu işleri nasıl yaptım ben diye😂😂😂
Efendininannesi Sevgilimmmmmmm ilk çocuğumda o kadar kastımki kendimi ev kirli bakım yapamıyorum bidaha eskisi gibi olmicak eve kimse gelmesin şu an geriye dönüp baktığımda kendime eziyet etmişim diyorum 2.ye hamileyim inşallah lahusa kafasıyla yine aynı şeyleri yapmam sizde yapmayın bu günler gelip geçiyo zaman o kadar hızlı ki farkında bile olmuyosunuz
ElaEge Sevgilimmmmmmm kabul etmiyorum ben bes dk sana geliyoruz diyen kimseyi ailem dahil alıştıkları için bir gün önceden planlıyoruz aksam eşim gelince iki dkda her yeri toparlayıp ağırlıyorum misafirimi valla bir çocuk büyütmek için köy gerekiyor diyorlar biz tek başımızayız bu savaşta yıpratmadan yıpranmadan ilerlemeliyiz🫶🏻 Arkadaşım yeni doğum yaptı her gittiğimde evi dağınık ee bebekle normal beraber toparlayıp beraber çay kahve yapıyoruz bizi seven bize gelir evimize değil ya en kötü bi odaya at dagınıklıgı heryer temiz gözükür🤣🤣
ElaEge Sevgilimmmmmmm bana da yapmışlardı bi kere köyden bir kere gördüğüm biri bebek hayırlamaya gelmiş küvezden bebegim cıktıgının ertesi günü doktora gitmiştik o sıra gelmiş çalmış kapıyı gitmiş açmadı kapısını bidaha da gitmem diye konuşmuş denk geldigimizde bebekli insanın evine habersiz gelinir mi evde yoktum ama olsamda açmazdım bana beni sevip sayan gelsin arkamdan atıp tutan değil dedim ortak tanıdıklara bilmiyorum insanlar nasıl bir kafa yaşıyor çok anlayışsızlar🤔