ELA22 Seyda16 Seyda16 hangi özel hastanede kan vermiştiniz acaba bende randevu alicam medicanadan bı türlü giremiyorum sisteme
Seyda16 Dadas çıkmış mesaj geldi de siteye giremiyorum çökmüş yarın inşallah görürüm sabah merakla bekliyorum ben de 🫠
Seyda16 ELA22 aynen benim de Medicana dan sistem bakımda diye uyarı aldım kısa sürede normal hizmet vereceklermiş çökmüş sanırım
Dadas Seyda16 sonuca bakma canım tebrik ederim hamilesin 🌸 lekelenmeler için önlem al ama Allah korusun düşük riskide olabilir progestan kullanırsın belki. Sağlıkla büyü güzel bebiş hoşgeldin 🥰🌸
Emelcannn Seyda16 çok yeni hamilesin canım ondan bende 39.72 ile öğrenmiştim 2 haftalık falandı hayırlı olsun hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰
Seyda16 Dadas Amin canım çok teşekkür ederim 🥰🌸 evet progestan kullanmam lazım doktorumla da konuşmadım henüz zaten bi düşük geçti başımdan 🥺
babymom2026 Emelcannn merhaba oncelikle sağlıkla gelsin 🌸 bu aydan insallah bende umutluyum bugün yumurtlamadan sonra ki 7. günüm testi bende beklenen adet tarihinde mi yapmaliyim yoksa yumurtlamadan sonraki 10. günde falan mi ? Teşekkürler
Seyda16 babymom2026 yumurtlamadan sonra 14.günden sonra bakın derim ben benim de hep negatifti önce baktıklarımda