Deletedmom133 bsrsl_2016 kesinlikle kurmaca bana 3 sefer erkek çıktı arkadaşlar yaptı ama kızım olacak 😂
Hazal2323 bsrsl_2016 ben ve arkadaşım görümcem ve Bir akrabamız yaptı doğru üçümüzün kide erkek çıktı 2 ay kaldı oğlumu kucağıma almama 😊 ne istiyorsan kalbinden ne geçiyorsa Allah sana onu nasip etsin inşallah hayırlı bir evlat olsun sana
38his %50 ihtimal var zaten cinsiyette 🙆 Doğru olsa ne olmasa ne 😂 Maksat eğlence cinsiyet tahmininde 🤗
Merakliana Zaten ihtimal %50 oldugu için. Tutan kadar tutmayanda cok Bnm ilk hamilelgmde erkek diyorsu. Tuttu. Suan gene erkek diyo bakalım sanmıyorum tutcagnı. Arkdslrmnkş tutmadı mesela
ikinciprensimgeliyor Merakliana benimde ilkinde erkek dedi tuttu ikincide de erkek dedi o da tuttu suan 22 haftaligiz oglusumu bekliyorum🤗
bsrsl_2016 Deletedmom133 banAda erkek çıkıyor ama hiç erkek hissetmiyorum bakalm nasipp bnmde iki kuzenim yaptı doğru çıkmış
Dmlaaa bsrsl_2016 Ben ve 2 arkadaşım daha cin takvimine bakarak, belirli tarihlerde birlikte olduk tuttu🤗🙏