Selim_Alparslan Sevgilimmmmmmm Sanki alerji tahriş olmus gibi geldi canım geçmiş olsun doktora götürün krem losyon versin
seymaseda Sevgilimmmmmmm Dermatit egzema olabilir cildini nemlendirin bana isilik gibi gelmedi geçmiş olsun bebek doğunca kabuklanmalar oluyor ya onları soymadınız değil mi
Selim_Alparslan Sevgilimmmmmmm Ben attım kuzum ısı ve nem birikmesi yani bölgenin hava alamaması sonucu diyor. Süt mama veya ter kalıntısı olabilir diyor Cilt kuruluğu diyor yıkama sonrasi nemlendirici sürülmesi gerekirmiş. Pisik başlangıcı diyor🤷🏼♀️
Selim_Alparslan Sevgilimmmmmmm ONERILER !! Pamukla silip sonrasında nemlendirici sürülmesi İnce katman halinde pisik kremi sürülmesi Gevşek ve pamuklu kiyafetler tercih edilmesi Sık sık o bölgenin havalandirilmasi 🌸
Selim_Alparslan Sevgilimmmmmmm Rica ederim kuzum bence sıcaktan ve hava alamadığı için de cildi tahriş olmus kurumuş bir şey yok korkmayın doktora da gösterin isterseniz 🥰 bol bol hava aldiran kiyafetler tercih edin cooookk sıcak havalar yaz günü 😵💫
Sevgilimmmmmmm Selim_Alparslan 1 aydır hiç uzun giydirmedim ona. Hep şort zıbın geceleri battaniye örttüm neden böyle bilmiyorum. Her gün duş aldırıyorum ondan olabilir mi
Selim_Alparslan Sevgilimmmmmmm Her gün yıkamaktan da olur canım şampuan ne kullanıyorsun? İçeriği temiz mi ? Banyodan sonra bol bol nemlendir 🥰
Selim_Alparslan Sevgilimmmmmmm Ben ilk bebegimde mustela kullanmıştım ama şimdikine dalin aldım bilmiyorum bence ondan değildir 😊 o zaman nemlendirin bebiskoyu tatli bir masajla 😊🤭
pkbsr Sevgilimmmmmmm dalin parfüm vs kimyasallar içeriyor isterseniz temiz içerikli ürünlerle değiştirin kıyamam bal kuzusunun koluna maşallah 😍🥰