Hilalbusra Kızlar bir diğer sorum ise emzik ne almalıyım benim oğlum kullanmadı o yüzden çok bir bilgim yok kızım için alacağım şimdi hangisini almalıyım
Selim_Alparslan Hilalbusra Benimde ilk bebegim kullanmadı ama yinede ikinci oğluma da aldim deneyeceğiz her bebek bir olmuyor diyorlar 🤭 Philips Avent aldık Ultra Air Nighttime 0-6 ay
tonymontana Hilalbusra philips avent ultra air nighttime ve ultra soft kullanıyoruz doğduğu günden beri
Baklavaseverim Hilalbusra phillips avent aldım yoğunbakım ünitesinin önerisiyle ama şunu da bilin ki tutmayan çocuk tutmuyor kızım 1 aylık olduktan sonra emzik verdim 1 aydan önce doktorlar önermiyor 🥰🥰
269522 Hilalbusra oğlum phılıps aventi tutamamıştı bibs almıştım kauçuk uçlu onu tutmuştu biraz bebeğe göre değişir denemek gerekiyor farklı modelleri damaklı damaksız silikon kauçuk😂
Hilalbusra Selim_Alparslan benim oğlum sadece 4 ay kullandı oda şu şekilde sadece uyurken tutuyordu oda belki bi reçel falan bişeye batırıp verirsen yada elim ile tutuyordum atmasın diye uyuduktan sonra otomatikmen kendi ağzından atardı yada reçele falan sürünce tadı gidince atardı
Selim_Alparslan Hilalbusra Tekli bende görmedim kuzucum e bebekten almıştık eşimle ama tekli hiç dikkat etmedim ya var ya yok internetten bakabilirsin belki vardır 🥰
Hilalbusra 269522 ben de biraz araştırdım yeni doğan da anne göğsüne benzediği için yuvarlak tercih edilmesi daha iyi diye duydum sonrasında diş sorunu yaşamaması için diş yapısını bozmaması için damaklı tercih edilmeli diye duydum
Hilalbusra Selim_Alparslan sizde mi 0-2 aldınız yoksa 0-6 mı İkili sormam da ki amaç tutmaz ise ikisi de elimde patlar diye
Iremsel_ Hilalbusra Philips avent aldık ama yeni doğana kesinlikle 0-2 ay alınmalı 0-6 yazanların emziği çok büyük küçük bi bebek onu tutamaz bu da emzik reddine yol açar bence siye düşünerek 0-2 aldım ben
Selim_Alparslan Hilalbusra biz hiçbir şekilde tutturamadık kuzum malesef hep midesi bulandi kusmaya çalıştı bir türlü tutmamıştı malesef inşallah ikinci bebeğim tutar 🤭
Aselyusra Hilalbusra avent ultra air veya ultra soft farketmez ucu aynı etrafındaki plastik farklı. İkisinden birini alabilirsin