Sayke Gebelikte ishal problem mi? İki gündür ishalim. Gece de biraz halsizlik yaşadım. Bunu yaşayan, kötü bi sonuçla karşılaşan oldu mu?
rvsss Sayke ben de geçen hafta ishaldim iiyileştim dün tekrar oldum ağrılı sancılı şekilde ama sanırım gebelikten kaynaklı hassaslaştım çünkü birinde dışardan yemek yemiştim diğerinde de denize girip yüzdükten sonra oldu ona bağladım ben yediklerinize dikkat edin dışardan yemeyin mümkünse
Sayke rvsss çok da dikkat ediyorum aslında ama sakınılan göze çöp batarmış işte.. doktoruma da yazdım şimdi. Su içtiğin sürece sorun yok dedi.
imcakir Sayke sıcaktan iyi yıkanmamış sebze meyve ve tuvaletlerden bulaşıyormuş 1-3 gün kuluçkası varmış Bazen ne yapsan da olmuyor 🥲
imcakir imcakir muz haşlanmış patates su çubuk kraker yoğurtlu pirinç çorbası vs yedim 3-4 gün iştahım halim de yoktu bulantım vardı zaten Doktorum bana da sadece Reflor adlı probiyotik takviye vermişti
Sayke imcakir evet benimde hiç iştahım yok. Dün zorla haşlanmış patates yedim. Doktorumla yarın randevum var. Refloru hamilelikten önce kullanıyodum, şuan zararı var mı bilemediğimden kullanmadım. Bende soriyim bi. İyi geliyo çünkü o