Zeyzeykr Hanımlar doğum parasını temmuz ayı yattımı çekebilen varmı? ASHB den mesaj geliyodu gelmedi bankayada gidemiyorum?çekebilen varsa gidicem bankaya.
Kkardelenn1 Zeyzeykr ne zaman doğum yaptınız acaba ben 10 Temmuz da yaptım başvuruyu da yaptım 2 gün sonra onaylandı yazıyor sadece mesaj vs gelmedi
236123 Zeyzeykr birşey sormak istiyorum parayı anneye mi babaya mı veriyorlar eşim memur ben ev hanımıyım
Zeyzeykr Kkardelenn1 2 şubatta yaptım doğumu her ay 28ine veriyolardı parayı, para hesaba yatınca ASHB den mesaj geliyo.bu ay 31ine vericeklermiş.
Kkardelenn1 ikibaloglanannesi benim diğer ay yatacak sanırım mesaj gelmedi de durum bilgisi onaylandı olarak görünüyor sadece @Zeyzeykr
ikibaloglanannesi Kkardelenn1 Bana da mesaj gelmiyor 3.odemeyi çektim bugün yine gelmedi. İlk öğretmenim ailem uygulamasında yazıyor ödemeler.
ikibaloglanannesi ftmmn Doğum yapan her anneye verilen para İlk çocuğa tek seferlik 5000 İkinci çocuğa 1500 (2.cocugun 2025 de doğması şartıyla) Üçüncü çocuğa 5000(3.cocugun 2025′de doğması şartıyla)
ikibaloglanannesi Kkardelenn1 İlk öğretmenim ailem uygulamasına girin. Çocuğunuzun bilgilerini e devlet üzerinden kaydedin. Sonra çocuğunuzun ismine tıklayın. Orada ödemeler yazısı çıkacak orada yazıyor.