Sibelasln minimomy_ haftaya çarşamba gidicem o zaman inşallah belli olur benim ilk gebeliğim sağlıklı olması tek temennim🥰
Kkksss 1Ali tahmini doğum tarihim 10 Kasım. Eşim o tarihte doğurma Atatürk öldü önce ya da sonra olsun diyor sanki benim elimde 😀
Nisakmn Bebivekedi güzel gidiyor hamdolsun hareketlerini hissediyorum çok mutluyum sen hissetmeye basladin mii cinsiyet neydiii
Sngl25 Feride_01 Benim doğum tarihinde 28 Aralık planlı bir gebelik oldu. Cinsiyet öğrendiğiniz mi siz? Bu sene erkek senesi dediler. Ve burada ultrason görüntüsü paylaştığı da herkes erkek dedi. Ama kızımız olacak inşallah.
Feride_01 Sngl25 benimkide kız canım 12 haftalıktı kız dedi şu ana kadar hala kız diyor net gösterdi 4 boyutlu ultrasonda sağlıkla gelsinler inşallah tabiki bebeğimiz ne zaman gelmek isterse ozman gelecek nasipse 🥰
Sngl25 Zeynepow Benim doğum tarihimde 28 Aralık planlı bir gebelik oldu. Cinsiyet öğrendiğiniz mi siz? Bu sene erkek senesi dediler. Ve burada ultrason görüntüsü paylaştığım da herkes erkek dedi. Ama kızımız olacak inşallah.