tahamommy bbnnnnnnn istemezseniz bakmaz, ben kalp atışını duymak için gitmiştim 6+5 te, ilk karından baktı bebek var ama kalp atışı tam görünmüyordu istersen vajinal bakalım dedi 1 hafta daha beklememek için kabul ettim ve görmüştüm attığını kalbinin 🥹
Efendininannesi bbnnnnnnn direk karından bakar oğlumda 6+1de duymuştuk kalp atışını alttan gerek kalmadı kızımda yine aynı haftada gittim duyamadık 1 hafta sonra gel dedi öyle gitmiştim
Yazmelegi_ bbnnnnnnn karından duymazsa bakmak ister yok dersen bakmaz. Ben baktırdım korkulacak bisey yok
tahamommy bbnnnnnnn değil tabi ki de canım hiç vajinal muayene olmadın mı derin bi nefes alsan yeterli zaten jel sürüyor doktor ama belki gerek bile kalmaz karından duyarsın
yarensl bbnnnnnnn hamileleiğin başlarında 3 kez alttan muayene oldum üçüde acımadı korkmana gerek yok enfeksiyon riski vs onları bilmiyorum şükür bende hiçbir sorun olmadı
maryyyt Vajinal muayenelerde enfeksiyon kapma riski beni hep düşündürüyor kızlar özellikle devlette dikkat ediyorlar mı acaba
yarensl bbnnnnnnn boş olmasını istiyor 2. Muayenede biraz tuvaletim vardı tuvaletini yapıp geri gel dedi o yüzden muayeneye girmeden idrarını yap tekrardan göndermesinler