Prens_prenses_4682 Kızlar 1 oğlum 1 kızım var oğlum 1. Sınifa gidecek kızım da seneye anasınıfına sizce 3. Bebişi nezaman düşünmeliyiz eşim çok istiyor ama ben biraz erken doyorum
Zezeyyuu Prens_prenses_4682 tebrikler balım çok cesursun beni ıkıncı bıle çıldırtıyor sen üç dıyosun 🤣
Selim_Alparslan Prens_prenses_4682 Tam rahatladiginiz döneme giriyorsunuz Allah ikisinden de vermiş ben asla istemezdim kendime vakit ayırmak isterdim benim fikrim tabiki bu 🤭 Siz istiyorsanız tabi yaşınız da geçmeden yapın o halde bence 🤷🏼♀️
Asklim Prens_prenses_4682 gayet büyümüşler yap bacım bende 2. Kızıma hamileyim büyük kızımı ana sınıfına gönderim o zamana kadar da bebeğim büyümüş olur O zaman istyrm eşimde bende kalabalık aileden geldik 4 5 tane istyrz
Prens_prenses_4682 3_bebelianne ben seviyorum kız 2 az bence 3 idal diye düşünüyorum eşimde istiyor ama sadece biraz cesaret edemiyorum herşey sil baştan olacak
Prens_prenses_4682 Asklim maşallah 3 idal de ben tek büyüdüm en azından birine yoldaş olur diye düşündüm yani
SabireA Birinci sınıf ilgi istiyor eğer yeteceğini düşünüyorsan şimdi iyi olur sonra zor olur okul felan
Prens_prenses_4682 SabireA evet bende bir yandan öyle düşünüyorum 1. Sınıf baya bı ilgi istiyor o yüzden geri vazgeçiyorum düşünüyorum ama sanki hala küçükler gibi
Yenibirannee Prens_prenses_4682 benimde kazayla oldu 3. ye hamileyim hepsinin arası 2 yaş 😂 sizinki gayet iyi aralık bence
Yenibirannee Prens_prenses_4682 benimde büyüğü 4 e küçüğü 2 yaşına gircek o sırada karnımdaki doğcak 3 ay sonra 😂😂
Elzem123 Prens_prenses_4682 şimdi tam zamanı bence siz doğum yapana kadar oğlunuz 1. Sınıfı bitirir zoru atlatırsınız zten kızınız da seneye anaokuluna gidecekmiş bence rahat olur. Bende 3. Ye hamileyim bize de süpriz oldu ama iyiki de oldu. Büyük kızım 5 yaşında anasınıfına gidecek diğeri küçük 2 yaşında ocakta doğum yapacağım ama 1. Sınıf başlayana kadar büyümüş olur.
Prens_prenses_4682 Elzem123 bilemiyorum işte acaba oğlan 2 ye geçince kızda biri bitirmeye yakın mı düşundem diyorum ozamanda rahata ererim hiç istemem galiba
Sarees Prens_prenses_4682 ben bu şartlarda olsaydım seneye nasip olursa ramazandan sonra düşünürdüm yani ramazanda başlardım denemeye 🌸 bizimki de ramazanda oldu çok güzel bi zamanlama bence ben asla oruç tutamam hamileyken 😅
Tuanatunabay27 Prens_prenses_4682 Allah’ım sana hayırlı evlatlar eylesin cnm🤲🏻benim kızım 13 oğlum 11 yaşında şimdi hamileyim 😂1 ayımız kaldı rabbim kısmet ederse ama sanki evimize bı heyecan girmeye başladı bir an önce doğsun istiyoruz unuttuk küçük çocugu🤗küçük bebk kıyafetleri falan görünce bi değişik oluyor içim😉
ucuncugeliyo Prens_prenses_4682 bana kalirsa gec bile kalmissiniz🤣. 3 yasinda oglum 1 yasinda kizim var ve hamileyim kazara oldu . Hayalimde ikisini de buyutup biraz kendimi gelistirmek ve rahatlamak vardi ama nasip olmadi . Boylesi hayirliymis demekki diyip kendimi rahatlatmaya calisiyorum yoksa iki cocuk bana yeter de artardi . Ucuncu cocugu dusunebilenlere hayranim ben asla cesaret edemezdim . Tabi Allahtan gelen her zaman kabulumuzdur🥰
asellim143_ Yenibirannee bnmde öyle büyük 4 girdi diğeri 2 yaşını doldurdum şimdi 2 aylık hamileyim😂🤕