Ceyceys Acile gidiyorum ilacda veremeyiz diyolar . Tuzlu su gargara diyip gönderiyo. Ne yaptıysam olmadı bir aydır faranjitim . Bitkisel seylerde geçirmiyo. Artık öksürmekten bogazımın tahrişinden afedersiniz bogazımdan balgamlı kan geliyo . Bogazım patlıcak gibi zaten.
Polo Ceyceys 8-9 adet sarımsaklı ve boool kırmızı pul biber ve karabiberli tarhana çorbası denedin mi ? Yakaaaa yakaaa iyileştiriyo çünkü
gdaslik Ceyceys ben faranjit olduğumda majezik boğaz gargarası vermişti doktor kbb ye görünürseniz onlar uygun ilaç yazıyor ve ben 3 günde atlatmıştım çok geçmiş olsun
Zehramom Ceyceys bende canım öksürmekten midem bulanıyordu ögürürken kan geliyordu . Zencefilli çayı bulantı için verdi doktor onu içtim ama en iyi sabah akşambal yiyerek atlattım ilaç kullanmadım ilk aylardı çünkü . Ilık süt ve bal yemeni tavsiye ederim
MerveAvc Benim de 2 gün boğazım ağrıdı şimdi bir öksürük var göğüs parçalayan cinsten. Doğal yöntemleri bilenler paylaşabilir mi bizde uygulayalım
Deletedmom2 Ben yaklaşık bir aydır çekiyorum ne yapsam fayda etmiyor gündüzleri iyi gece olunca öksürükten ne uyuyorum ne eşimi uuutuyorum :( sürekli ılık su içiyorum sabah akşam zencefil bal karıştırıp yiyorum son olarak burdan duydum sirkeli suyla Gargara dün onu yaptım gece rahat uyumuşum sanki fayda etti gibi