Biraz para ve reklam heveslisi buda insanı bi tık soğutuyo. Paket almadan önce bir kere muayeneye gittim tanışmak için. İçeri girer girmez paket aldınız mı dedi hayır çıkınca alıcam dedim öyle ilgilendi. Normalde kendisine aylarca hiç özelden ulaşmadım sadece muayenelerde gördüm bir kere kanamam oldu hafta sonu mesaj attım cevap bile vermedi. İyi doktor olduğunu söylüyolar ben kürtaj oldum normal bi doğum yapmadım o sebeple doktorluğunu tam bilemiyorum. Ama şu yönü bana iyi gelmişti ben kan pıhtılaşması testi yaptırmıştım daha hamile değilken ve pıhtılaşma vardı ama bana devletteki 4 doktor iğne kullanma iğne çok acıtıyo boşver daha ilk çocukmuş düşerse bidakinde kullanırsın gibi şeyler söylediler. Oscar hoca sonucu görünce kızdı doktorlara. Bariz pıhtılaşma var ne demek gerek yok dedi iğne verdi. Progestan başlattı ve düşük iğnesi yazdı bunu al evde bulunsun kanaman falan olursa acile gidip hemen yaptır dedi. Yani çocuk tutunsun diye ortada bi sorun yokken bile her tuşa başıyo iyi mi kötümü tartışılır ama o zaman ben bu huyunu sevmiştim