Herseydenbiktim Ciceklerrrr Ben araştırdım da büyükşehiri bulamadım ama wp hattından bi yazın isterseniz
Herseydenbiktim Ciceklerrrr Baktığımda sadece çukurova ve Yüreğir de görünüyordu ben merkezde oturuyorum bakmıyorlar sanırım buyuksehir hepsini kapsamıyor mu ben mi yanlış biliyorum acaba instagramdan yazarsanız genelde hemen dönüş yapıyorlar sorulara
Herseydenbiktim Ciceklerrrr Bizim sorunumuz yada sorumuz olduğu zaman annemden yazardık evlenmeden önce geri dönüşü gün içinde yapıyorlardı. Sizde sorun isterseniz devam ediyor mu yada yapılıyor mu diye mutlaka dönerler Buyuhsehir hesabına yazın seyhana da yazabilirsiniz simdi bakıyorlar mi bilmiyorum ama önceden donuyorlardi
Feride_01 Miniginannesiiii1111 Herseydenbiktim Herseydenbiktim ben belediyede çalışıyorum sorarım bi bende hamileyim bence doğumdan sonra diye biliyorum yine de sorarım
Herseydenbiktim Kızlar buyuksehiri aradim ben seyhanda oturuyorum buyuksehirin bebek paketi bulunmuyormuş seyhan hattını verdi 444 0 191 aradim seyhanda kota dolmus sosyal medyalardan takip edin dediler bilginiz olsun🙏🏻
senaaaaaaaaaa Herseydenbiktim merhaba ben şimdi baktım da doğum raporu yüklenmesini istiyor acaba belediyeden belediyeye değişiyor mu