Karabiberim85 En başından başlamak istiyorum. Evliliğimizin 6.ayından sonra bebek istemeye başladık. Ben doktora gidip rutin kontrolleri yaptırdım. Folik asit verdi zamana bıraktık. Ama bir türlü hamile kalamıyordum. Sonra eşim gitti muayene oldu. Sayı hız ve morfoloji sorunu vardı. Ayrıca varikosel dediler. Eşime bu sürecte tabiri caizse bebek gibi baktım. Ceviz, havuç suyu, hergün haslama yumurta, karısımlar, kecıboynuzu, daha neler neler. Baktık olacak gibi değil varikosel ameliyatı olmaya karar verdi eşim. Ben yine de o ay yumurtlama dönemini hesapladım ve sadece 2 kere ilişkimiz oldu eşim ameliyata girdi. Adet olmam gerekirken olmadım ama hamileliğe ihtimal dahi vermiyorum. Hafif kahve akıntım gelince adacayı içtim sökülsün diye ama devamı gelmedi. Derken Bi test yaptım sonuç pozitif. Böyle mucize yasadık.14 subatı 15e baglayan gece hafif akıntım geldi. Sanki tuvaletini tutamıyor gibi. Hemen duş aldım sacımı düzleştirdim saat1 eşimi kaldırdım. Bana diyor bu saatte mi gelir şaka mı yapıyon yat geri :) tabi ben gülüyorum bir taraftan mutlu oldugum için oda şaka yapıyorum sanıyor :) merhaba neyse saat üçe yakın hastanedeydik. Suyum baya gelmişti. Bebeğim son ana kadar hep tersti ve iri bebek diyorlardı. O yüzden sezeryan olacaktım. Acilden giriş yapınca saat tam 3te kendimi sezeryan masasında buldum. Amanın tarifsiz bir duygu. Az sonra yavrumu aylardır beklediğim, uğrunda onca sıkıntıyı yaşadıgım bebeğimi artık kucahıma mı alacaktım. Saat 03.31 bebek gelişi dediler ve o ağlama sesi :) bebek ağlar ben ağlar bebek ağlar ben ağlar. Diyorlar ki annesi ağlama bak bebekte etkilenip ağlıyor. Dedim ağlasın, o sesi duymak çok hoşuma gidiyor. Bebeğimi gösterdiler benim mi dedim ya aman karısmasın dedim. Her annenin korkulu rüyası :) senden başka doğum yapan yok dediler. Korkma dediler. Sonra bebeğimi anneme vermişler. Beni de tam 3 saat sonra yanına götürdüler. Kucagımdan indirmek istemedim. Hala da öyle. İşte benim doğum hikayem de bu. Rabbim bekleyen tüm anneleri sagljkla yavrusuna kavustursun bizlere de sağlıklı uzun ömürler versin
Bktkzycnyt Karabiberim85 kac haftalik dogum yaptiniiz ni de neden 3 saat sonra yanina goturduler bebegin gec degil mi saglikla buyutun yavrunuzu
Zeynepksr Rabbim sağlık sıhhat ile büyütmeyi nasip etsin inşallah gözünüz aydın öncelikle akıntı dediğiniz nişan mı ?