Busyusad melmih12 amin canın inşallah test yaptım tekrar gölgelik gördüm sanki ama inşallah bu sefer tutar
Gizem_erdag aşırı sinir var bugun regl sancısı cekıyorum resmen geldi oldum derken tuvalete gıdıyorum birsey yok bu ay da olmadı gıbı 😩
Busyusad melmih12 kafam çok karıştı bugünde yaptım gölgelik var yok arası bişey inşallah çıkar ya daha bat 4 5 hala umudum bar Allah isteyen herkese nasip etsin
mercimegin_annesiii rosse16 bu sabah başlayan ara ara hala devam eden kasık sancım başladı bi anda bi vuruyo sonra gidiyo bide eğilirken ağrı yapıyor Belirti mi acaba bu
mercimegin_annesiii rosse16 bende yaptım negatif benimde ağustos 5 bekliyorum aynı tarih ☺️ oturdum bi bıçak saplanıyo sanki arada yokluyor anlık ama gün boyu böyleydi belirti mi bilemedim hiç
mercimegin_annesiii rosse16 😂 her belirti var ama çıkmıyor diyorsun 😂 test yaptın mı ben sabah yaptım negatif
060525 Kızlarr benimde bat 5 bugun dayanamadım yaptım kıldan daha ince bişe görür gibi oldum🥹ama anlamadım ya belkide öyle görmek mi istedimmm cok cok ince gören var mı inşalllah hamileyimdir ya rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasınnnn
rosse16 mercimegin_annesiii ben 31 inde yaptım cikmadi erken davrandım belki de bilemicem sivilce çıkıyor 2 3 gündür adet habercisi galiba😒
yavuzayse rosse16 bnmde bat 31 bnm sivilcede çıkmadı ara ara migdem bulaniyo kasık ağrım var hafif anlamdm test negatif dün yalancı çizgi gördüm çok mutlu oldum sonra suya tuttum gitti hayallerimde o su gibi akıp gtti
Ha1999 Benim bat 31 temmuz adet başlangıç 27 Haziran 3 temmuz bitti 35 döngüm de hasta olmadım beklemedeyim korkuyorum test yapmaya
derryaaneva Ha1999 bende senle aynı durumdayim 27 hazıra oldum en son şimdi de bat 31 bende korkuyorum yapmaya