mercimegin_annesiii rosse16 yani sağ kasığımın orada bi batma oluyor arada bide 4 gün önde rahim kısmımda hafif bi kaç saat süren ağrım oldu şuan o kadar ☺️
rosse16 mercimegin_annesiii benim de öyle ya hatta dün akşam adetmisim gibi ağrı vardı inşallah psikolojik değildir 😅
Meftunum mysunshine1 bir şey sorabilir miyim izniniz olursa? Göğüslerin sabah mı daha çok acıyor yoksa gün için de mi? Benim sabah daha çok acıyor, normalde adete iki gün kalana kadar ağrımazdı o yüzden sordum.
mysunshine1 Meftunum tabi aslında dokununca yada kızım istemeden çarpınca falan acıyor bide dolgunluk var
Zeynep248 Bat ⅚ Ağustos ve bu sabah awox erken gebelik testi yaptım negatif silik bile çıkmadı acaba erken mi en erken ne zaman yapmalıydım bilenler dönüş yapabilir mi ?
mysunshine1 Zeynep248 merhaba biraz erken sanırım geç döllenme de olabilir bat 31 Pazar günü çok silik çıktı bugün çizgiyi net gördüm mesela regle 1 gün kala
Meftunum mysunshine1 teşekkür ederim. Galiba gebesiniz testlerinin pozitif duruyor 🥰 çok mutlu oldum darısı bana ve tüm isteyenlere
Zeynep248 mysunshine1 Benim en son ilişkim 20 temmuzdu eşim şehir dışına gitti zaten 22 temmuzda yumurtlamam vardı sonra kasık ağrım başladı sol göğüste hassasiyet ve dolgunluk var ikisindede yumurtlamadan sonra tekrar bir ilişki yaşanmadı
mysunshine1 Zeynep248 tutma ihtimali yüksek olabilir tabi ama regl belirtisi sizde göğüs hassasiyeti var mıydı bende vardı ama son 2-3 gün kalaydı ama 2 hafta önceden başladı ve hamile olduğumu anladım hemen
Zeynep248 mysunshine1 evet normalde de 6/7 gün önce regl belirtisi olarak göğüs hassasiyetim başlardı bu kez yaklaşık 10 gün önce başladı normalde kasık ağrım olmazdı sadece regl günü olurdu bu kez yumurtlamadan sonra başladı ağrı anlamadım acaba enfeksiyon mu bilmiyorum
47Umudum47 Benimde 4 Ağustos ama çatlatma iğnesi yaptırdım 11. Günde kan verdim 3.27 çıktı çatlatma iğnesine göre mi gitsem adet tarihine göre mi kararsız kaldım yükselme ihtimali var mı onuda bilmiyorum adete 5 gün var daha pcos var
Cokistersengelerbence Kızlar bakar mısınız sanırım biraz fazla tutmuşum ve yayılmış idrar. Sizce gebelik var mı yoksa dağıldığından dolayı mı böyle oldu 🙈 060525 @bsglll
melmih12 Busyusad Busyusad hayır hayır demek istediğim kimyasal kanaması bittikten sonraki adetinizi gördünüz mü