htcbs yavuzayse yavuzayse inşallah sizin de sonuçlarınız güzel çıkar 🙏🏻 ben de testlerimi internetten almıştım hangi marka aldınız kaç gününüz var
mercimegin_annesiii rosse16 bu sabah yaptım negatifti 1 hafta var daha bat a 4 gün önce falan karnımda kaşığımda ağrı oldu acaba tutunuyor mu falan dedim
Ege_annesi Benimde bat 31 Temmuz bugün test yaptım negatif gördüm 🫠 31 Temmuz da yine deneyeceğim bu sefer tutmuştur inşallah dua edelim kızlar birbirimize 🤲🏻💖
Busyusad Ya benimde bat 4 Ağustos dün test yaptım negatif çıktı acaba yarın tekrar yapsam mı alt karın ağrım sol tarafımda batma hissim ve uyku hali var sürekli 2 3 gündür başka belirtim yok
Busyusad htcbs dimi daha erkendir inşallah çıkar bu sefer yine hayal kırıklığına uğramam ya sabırsızlıktan işte dayanamadım yaptım birde geçen ay kimyasal geçirince korkuyorum tekrar Rabbim isteyen herkese nasip etsin
htcbs Nasipse şu an varsa bile daha döllenme aşamasındadır hcg değerinize başlamamıştır. Ben o kadar çok belirti hissedip internetten araştırma yaptım ki doktorum artık 😂😂😂
Busyusad htcbs 😂bende çok bakıyorum ama işte dayanamadım bu süreçte o kadar stresli ve heyecanlı oluyoruz ki inşallah isteyen herkese nasip olsun