Hticee_nurr Merhaba herkese 28 haftalık hamileyim bebişimizin nevresimlerin puset örtülerini felan ufak tefek şeyleri yıkadım ama eşyalarını daha yıkamadım sizce erken mı yoksa yıkamalı mıyım
Meryemdd Hticee_nurr bende 27haftalık gebeyim yıkadım koydum daha ütülemedim 30.haftada inşallah doğum çantasını hazırlarken ütüleyip koyacağım 😊
Selim_Alparslan Hticee_nurr 26.haftamda yıkadım utuledim dolaba yerleştirdim 28.haftadam da hastane cantamizi hazırladım 30. Haftamda çantamın ağzını kapattım şuan 33 olacağız her şeyimiz hazır 👻
Gulcingul Merhaba, 34+4 üm henüz yıkamadım :) Haftasonu başlayacağım ben de mobilyaları gelecek onu bekliyorum.
Hticee_nurr Meryemdd bende en azından yıkıyım hurclara koyuyum diyorum ütüleme işini daha sonraya bırakırım
firdevsbl Hticee_nurr 32 haftalıgım şuanda 31 haftalıkken ne olur ne olmaz yıkayıp ütüledim herşeyi, erken hazırlamakta bir sorun yok bence bir köşede dursun aklım hep ya bişey olursa hazırlıksız yakalanırsamda değil artık ♥️🙏🏻
kimchikimdi Hticee_nurr 33 oldum daha yıkamadan eksiklikleri var hepsini alinca ve annem-kayınvalidem aldıklarını getirince yikicsm inşAllah çok gec olmaz en geç 35e kadar yaparim inşAllah
Betsahb 33 oldum hepsini yıkadım utuledim 3 gün ağrıdan uyuyamadım bu sizin kapasitenize bağlı bazısı 36da bile dinc bazısı 30da bile baygin ayrıca bu sıcakta ütü zaten çok yoruyor kimseye göre hareket etmeyin kendi bedeninizi dinleyin bence
Hticee_nurr Betsahb evet doğru bende yavaştan ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum malum havalar da çok sıcak bide yardım edecek de kimse yok annem doğuma az kala gelecek o yüzden de yapmalı mıyım diye kararsız kaldım bende
Burcak61 Hticee_nurr oğlumdan kalan eşyalarım vardı yenidoğan zıbınları vs şu an 24+3 üm hepsini yıkadım çarşafa sarıp valize dizdim şimdi dolap yaptırıyorum bu ay dolap yaptırınca sadece ütüleyip yerine koyacağım yeni aldığım kıyafetlerini henüz yıkamadım kızım hep maviyle büyümesin