MiniAzra Iii geceler ben dişlerimi fırçalarken dış etlerim çok kanıyor acayip derece de bi önlemi varmı bebeğime zararı olurmu ne yapmaliyim
Cansu08 MiniAzra benim de çok oluyo. İnternette gebelikte görülen bir şeymiş ama ben de bunun için bir şey yapmadım açıkcası
Gokceeee MiniAzra Dişleri yumusak fırcalamak gerekli birde hergün yatmadan bir elma yemek gerekiyor malesef benimde cok kaniyor ve dis etlerim cekildi😥
MiniAzra Cansu08 Çok fazla kanıyor o yüzden tedirgin oldum bazen sert meyve sebze ya sende kanıyo yeri geliyo kan yutuyoruz yani bi sorun olurmu acaba
Cansu08 MiniAzra bişey yerken kanamıyo benim. Ama mesela ben hergün fırçalardım dişimi. Çok kanamasın diye bazen fırçalamıyorum. Ne bilim evdeyim. Çok fırçalayarak hırpalamim diye düşünüyorum. Etlerimiz yumuşuyo hassas oluyo sonuçta. Bilemedim
Gokceeee MiniAzra Hamileligin 6. Yada 7. Ayindan sonra hafifliyormus ablamin oyle olmustu umarim gecer🤷
Gazell Canım tam aksine kanamanın üstüne girip fırçalamak gerekiyor enfeksiyon riskini onlemek için bide diş fırçanizi değiştirip daha yumuşak bir fırça alabilirsiniz
Tucet Diş eti kanaması ve diş etlerinde şişkinlik bende de vardı. Sert bir şey yemeyi bırakın durup dururken kanıyodu birden. Dediğiniz gibi yumuşak diş fırçasıyla fırçalamam söylendi. Ve doktorum Aftoral diye bir gargara tavsiye etti. Gargarayı kullanınca biraz rahatladım. Yine sizler eczacı ya da doktorunuza danışın lütfen.
hilal1937 Diş kanaması diş etlerindeki ödemden oluyor bende çok yaşıyorum hatta sabah kalkıyorum yastığımda kan var😔 dişlerimi fırçalayınca ferahlayacağıma kan tadından midem bulanıyo artık😒
Gokceeee MiniAzra Gercekten mi 😥 demekki herkeste farkli etkisi oluyor süt yogurt yumurta peynir agirlikli yemek gerekiyor umarim duzelir🙏