1Ali Falan memeyi C pozisyonunda kavradım bir iki damla ağzına süt damlattım sonra kendi tuttu ama iki üç çekişte bırakıyorlar çok normal, odaya çıkana kadar kucağımda denedim odaya çıktıktan sonrada yanıma uzandırıp emzirmesi daha kolay geldi bana
Hazalert Bellosima normal doğum ise aynen dediğiniz gibi oluyor hatta benim önlüğüm bile yoktu üzerimde sadece atlet vardı bacaklarıma örtü örtmüştük hadi yürüyelim sonra odaya çıkacağız dediler yürümeden önce giyindim biraz yürüdüm odaya çıktık zaten bebek hep yanınızda emziriyorsunuz odaya çıkana kadar bebeğiniz doğduktan sonra da yanınıza kim bekliyorsa birini alıyorlar benim önce eşim geldi sonra onu gönderdim kız kardeşim geldi sonra hepsi servise çıkıcaz deyince gitti odaya herkes geldi
babyloving Bellosima bende araştırma da oldum sancı odasında eşim yanımdaydı tek odalar veriyolar her araştırma hastanesi aynı değil galiba bu arada doğumun ne zaman canım
Elifmehmetemin Bellosima doğumdan sonra kıyafetini giyiyorsun canım 2 saat gözlem altında kalınıyor kanama azalınca seni yukarıya servise çıkartıyorlar korkma ben 3.cu doğumum ve buda devlette olcak inşallah özele gitmiyorum gerek duymuyorum
Bellosima Elifmehmetemin benim de araştırma hastanesindeki Dr çok iyi kendimi güvende hissettim onda devam ettim. Bir de doğuma acilden gidince yani aşağı yukarı doğum için gelen kaç kişi olur onu da merak ediyorum
babyloving Bellosima valla benim öyleydi ama ebeler çok kötüydü yani herkesin başka derdi var sağ selim doğur inşallah 🙏
TAkilicci Terlikpijama önlük daha uygun. Herhangi bir acil ameliyat durumu için. Hatta ojeyi, makyajı,takıyı bu yüzden istemezler