Bellosima Merhaba annişler devlette doğum yapicam çok merak ediyorum doğum yapocaz sonra 1_2 saat gözlem odasında kalicaz sonra önlüğü çıkarıp giysileri giydirecekker ve odaya mi cikicaz ? Bilenler daha önce devlette doğum yapanlar cevaplarsa sevinirimm
aslhnkrts9 Bellosima ben üniversite hastanesinde doğum yaptım. Doğumdan sonra beni giydirip direk odama getirdiler
YuvarlanamayanPaanda Bellosima sezeryan soruyorsan eğer spinalse direk odana çıkıyorsun beklemiyorsun genel se uyandırma odasında uyandırıyorlar seni hemen hızlı bir şekilde odaya alıyorlar ama normal hakkında bilgim yok
Bellosima aslhnkrts9 refakatcim olmayacak o yüzden içerde yardımla giydiriyorlar mi diye merak ettim çok teşekkür ederim 🌸
Bellosima Zuleyhadere25 yok normal doğum süreci mesela yanımıza telefon alıyor muyuz bebeğin kiyafetini isterken aramak için esimizi
42havvanur Bellosima ben devlette hem normal hem sezaryen yaptim ikisindede onlukle odaya getirdiler anneyi giydirin dediler esimle annem beni giydirdi
Bellosima 42havvanur ya 🥲 ben de içerde giydirecek kadar ilgi gistermezler diye düşünüyordum hastaneden hastaneye değişiyor demek ki
Aslhn-06 Bellosima ben sordum bebeğin kıyafetlerini vereyim mi diye hayır dediler zaten odada kendimiz giydirdim Ankara Bilkent şehir hastanesi. Telefonum yanımdaydı
ikibaloglanannesi Bellosima Ben ilk doğumda 13 saat sancı odasında tek kaldım. Araştırma da oldum ben. Telefon aile ile görüşmek vs yasaktı Odada WC pilates topu falan vardı. Önlük verdiler onu giydim. Tabi sonra sezeryana döndük kalp atışı yavaşladığı için açılma da ilerlemedigi için. Yine aynı şekilde odaya önlük ile geldim..bebek benden 15-20 dk sonra geldi. İkinci doğumda aynı oldu süreç. Refakatçi kadın istiyorlar bu arada.
ozlemeslemgoktug Bellosima bende iki bebeğimde devlette doğum yaptım dikişi atıp odaya gonderiyolar en fazla durdukları yarım saatti beni aksi bir durum olmadığı için onlukle geldim karnıma falan bastirdilar narkoz etkisi gecipte yuruyecegim zaman giydim üzerimi
Aslhn-06 Bellosima önlükle odaya çıktım orada giyindim bebeğimide yeşil beze sardılar onu da odada giydirdik ağustos ayı
Bellosima Aslhn-06 ben içerde giyinik getiriyorlar sanıyordum. Tek başımıza giydirebikiriz değil mi ağrı vs oluyor mu çıkar cikmaz
Aslhn-06 Terlikpijama önlükle. Doğuma alacakları zaman önlüğü veriyorlar giy diye doğum sonrası odana çıkarıyorlar odan da kendin giyiniyorsun ben vücudumu yıkayıp öyle giyinmiştim daha doğrusu yıkadı ve giydirdi ablam 😅
TAkilicci Terlikpijama önlük daha uygun. Herhangi bir acil ameliyat durumu için. Hatta ojeyi, makyajı,takıyı bu yüzden istemezler
kubracyln Bellosima normal doğumda üstünü giyinip odana geçebiliyorsun ama sezeryanda önlükle getiriyorlar odaya