demirrleydi_ ErsBegAs hoşaf iki defa içmiştim bir çilek bide kayısı sürekli kahve içtim sürekli yürüdüm yürümek bağırsakları çalıştırır benimde ikinci sezaryen olucak yine aynı bu şekil yapıcam
Aycegul ErsBegAs aynı gün doğuracağız demek kısmetse 🙏😇 ilk doğumumda ertesi gün eve çıkıp ılık bi duş alınca çok rahatlatmıştı beni yine sezaryen sonrası yürümekte çok iyi gelmişti
Ncyncy Niiillloooyaaa kız ben nerden bileyim bir tane çıktımı tamam sanıyorum. O kadar gazı çıkarmak insan üstü bi maharet birşeyler ters gidiyor diye de tedirgin olmuştum 🤣🤣🤣
adatuna ErsBegAs ben öncesinde ve doğum sonrasında bolca kayısı dut hoşafı içtim alakası var mı bilmem çok işe yaradı
hiraninannesi557 Kanye Marketlerin hepsinde kuru kayısı var kayısıları bıçakla küçültüp biraz şeker ve su ekleyip kaynatın soğuyunca kavanozlarsınız, yanınıza tatlı kaşığı da alın kayısıları yemek için içinden ☺️ Böyle ev yapımı daha faydalı sizin için
Mavili1480 ErsBegAs Ay neler neler içtim su kayısı kompostosu kayısı suyu midem sıvıyla dolmuştu hemşire lavaboda uzun kal dedi ancak öyle zar zor 😂