minismom Aleynanaz dus alıp acile git dustan sonra sancında baslar benim oyle olmustu 😊 suyun gelmesi onemli enfeksiyon riskin artar cocuk susuz kalabilir o yuzden su gelme durumlarında direk gidilmesi lazım Hayırlı dogumlar insallah
Esramhmt Ben bir duş alıp hastaneye gitmeni öneririm canım suyunun ne kadarı geldi bilemem ama su bitmesi sıkıntı olduğu için bence bir gözük derim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻😍
Aleynanaz Esramhmt çok teşekkür ederim gittim geri gönderdiler su değilmiş 🤦🏻♀️heyecan yapmıştım bende 😂
Esramhmt Aleynanaz hahaha demekki daha zamanı değilmiş bu sefer bebekten değil sizden yanlış alarm 😂😂
Bellosima Aleynanaz normal akıntım çok oluyor habire suyum geldi diye hastaneye koşmam umarım hastane 1 saat uzaklıkta 😄
Aleynanaz Htprk hayır değildi bebeğin suyu sınırda zaten sızıntı şeklinde gelmişti iç çamaşırım islanmisti baya
Aleynanaz Bellosima ya benim iç çamaşırı baya islaniyordu dünden beri suyu sınırda zaten yine de farkedrsinis riske atmayin
annelojikdanisman Bazen su gelmeden de doğum süreci başlayabilir. ☺️ Doğum nasıl yapılır, sancılar nasıl kontrol altına alınır bilgi sahibi olmak için videoyu izleyebilirsiniz.