Kubra3005 LareninAnnesi ben acile gittiğimi biliyorum 1 saat boyunca hiç hafiflemeden yerlerde çektim çok feciydi Doğum sancısına vurup geçiyor diyorlar Henüz Doğum sancısı çekmedim ama gaz. Sancısı sürekli oldunu çok beter
LareninAnnesi Kubra3005 Ya evet bahsettiğim gaz sancısı şiddeti tam olarak böyle.. Doğum sancısı daha ağır diyen arkadaşlar bu denli gaz sancısını bildiği halde mi daha ağır diyor yoksa böyle ağır yaşamadıkları için mi diyor acaba kafam karışık
LareninAnnesi [bilinmeyen] İşte muhtemelen benim çektiğim ölçüde gaz sancısı çekmişsiniz. Ben de resmen doğum başladı sandım o derece keskin bi sancı.
LareninAnnesi Bucuruk85 Evet benim de gece yatağa geçince giriyor özellikle sola yatınca ve kızım da gaz biriken bölgeye bi yerleriyle ittirince gözümden yaşlar geliyor bütün bedenim kasılıyor o an ki acıdan
LareninAnnesi cemre- Aminnn🙏 Evet bir arkadaş yazmış ben bu hamileliğimde gaz sancısı ile tanıştım doğum sancısının gözünü seveyim demiş demek ki benim kadar şiddetli gaz sancısı yaşayan da varmış dedim
LareninAnnesi [bilinmeyen] O zaman doğum sancısına bi şekilde dayanabilirim diye kendimi dizginliyorum şuanda sizin yorumunuzla birlikte
Benimisteo LareninAnnesi Adet sancisiyla dogum sancisinin siddetini karsilastiramayiz. Adet sancisi dusunun ama kac kati desem anlatamam . Anlatmam da zaten dogru olmaz daha dogum sancisini bilmeyen birisine vicdansizlik olur. Sadece sunu bil cok zor. Ama 42. haftada dogum yapan, 3 gun suni sanci alan biri olarak sana sunu soyliyim hastanede anne oldugumu anladiktan sonra oglumu hissettikten sonra bidaha cocuk istedim hic birsey gozunde kalmiyor. Oyle guzel birsey ki oyle mucizevi birsey ki diyosun ki kurban olsun sana bu sancilar. Ya cok ayri cok guzel bi duygu dilerim ki cocukarimizi saglikli kolay bi sekilde kucagimiza aliriz inshaallah. Ben artik sonlara dogru dayanamamistim doktorlarda artik epidurali tavsiye ettiler baba cunku artik ne cocukta ne bende guc kalmisti. Eger guveniyosan elidurali cok tavsiye ederim benim hayatimi kirtardi resmen o. Bazilari sikayetci ama benim gozumde buyuk bi nimetti gercekten. Yoksa sezeryana alacaklardi
LareninAnnesi Benimisteo Evet epidural istiyorum ben de kesinlikle. O olmadan dayanamayacağımı biliyorum okuduğum doğum hikayelerinden yola çıkarak. Bence de büyük kolaylık gibi görünüyor. Gerçi benim rahim ağzı kısalığı var 25.haftadan beri yatıyorum ben 34 haftalık olduk. Doktorum rahim ağzı kısa olduğu için açılman hızlı olur epidurale gerek bile kalmayabilir dedi. Umarım epidurali kaçırmam
omurce Neroizm ah aklıma doğumum geldi sancılarım iki dakikaya indiğinde tüm hastananede çığlık atıyordum sizin allahınız yokmu alın beni doğuma diye .... 16.5 saat sancı çok zordu 🙄
Neroizm omurce ben de öldürün beni diye bagirmisim. Hayatta yapmayacagim soylemeyecegim seylerdir. Aci insanin sirazesini kaydiriyor.
LareninAnnesi omurce Neroizm Yalnız bu tarz şeyler yazıp korkumuzu arttırmasanız... Zaten stres var :(((
LareninAnnesi Gulay123 Haftada 1 proluton depot düşük iğnesi vuruluyorum. Günde 1 progestan fitil kullanıyorum. Günde 1 adalat içiyorum + günde 3-4 tane magnezyum kullanıyorum.
omurce Neroizm LareninAnnesi aynen öyle en son evre kii inanın doğurduktan bir kaç saniye sonra çektiğiniz tüm sancıyı unutuyorsunuz ❤️🤦🏻♀️
Duranb LareninAnnesi Yok cnm benzemez dogum sancisi belden vuruyo sonra bacaklara inio regl agrisi gibi ve 1-2dk falan suruo gitgide siddetlenio
Neroizm LareninAnnesi 🙂merak etmeyin bu bahsettigimiz uzun suren bir durum degil. Son dakikalardan bahsediyoruz. Korkunuz artmasin, bunlari diyecek duruma geldikten 5-10 dk sonra zaten doguruyorsunuz.