Fizikcifizik Arkadaşlar bu testi devlette yaptırmak istiyorum. Ancak bir tane düşugüm var. Yapmazlar mi?
Senacanblt_ Fizikcifizik en az 2 ve ya 3 düşük olması gerekiyor bu sebepten bende gittim sadece genel bir kan değerlerime bakıldı pıhtılaşma ve ya kan hastalığı vs vs birsürü değere bakılmıştı isterseniz gidip durumu anlatın bi konuşun belki yönlendirirler
Fizikcifizik Kbrastr özelde cok pahali bu testler. Ve yaşımda 37 artik beklemek istemiyorum. Dusukler e nabizda gözüküyor zaten simdi farklı birsey söylemekte istemiyorum
Kbrastr Fizikcifizik doktorla konuşun yaptiracaginiz hastanede yapıyorlar sağlıklı sonuçlar alalım inşallah benimde 7 haftalik bir düşugum var hafif bir lan pihtilasmasi çıktı kan sulandirici başlayacağım büyük ihtimalle ozeller gerçekten bu testler için çok pahalı
aycicek_ Fizikcifizik ya normalde böyle bi şeyi asla tavsiye etmem ki kendimde yapmadım ama ilk düşükten sınra gittim dopruyu söyledim yapmadılar. 2. Düşükten sonra gittim inan ki hiç bakmadılar bile direk yaptıkar. Biliyorum yanlış bir harelet ama 2 deseniz de fark etmezler bunu yaşınızdan ötürü tavsiye ediyprum yoksa asla söylemezdim. İlk çocuğunuz mu olacak inşallah
Onurbanuu Fizikcifizik tıbbı genetık bolumunden rabdevu alıp gıdın sız kan pıhtılasması ıcın ben yaptırmıstım yaptılar dusuk kayıp yoktu yaptırdıgımda da
aselsura Fizikcifizik şehir hastanesinde kalbî durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım ve soruldu patoloji tıbbı genetik bunlara yollansın mı diye ikisinede yolladık bence hastaneden hastaneye değişir bu durum
Fizikcifizik Sehir hastanesinde yatış vermişlerdi ben emin olamayıp özelde kurtaj olmuştum. Gidip konuşayım belki yaparlar
Asill01 Fizikcifizik yapılmaz diye biliordum ama kadın doguma gittim gecen ay pıhtılaşma baktırabilirm dedi bnce kadın dogumun yönlendirmesiyle yaptırabiliyoruz bnmde bir kürtajım war hatta bgun gitcem regl 2.günğ gel bakalım genetiğede yollayabilirim dedi
meryys Fizikcifizik Bilkent şehir hastanesine gitmiştim yapmadılar. Trombofilini medicalparkda verdim 6450 tl verdim temmuzun başında
Kbrastr Fizikcifizik tıbbi genetikten randevu alın bulunduğunuz şehrin eğitim ve araştırma hastanesinde olur doktor