2kizanne Noramlde 27 sinde hasta olmam gerekiyor du geri çekilmeye korunuyoruz normlade regl hep düzenlidir fakat olmadım kan da mı çıkar idarda mi bebiş varsa
2kizanne 2kizanne 2 kızım da ben çok erkenden hisetim var olduklarin ama bundan emin değilim ve korkuyorum
ghostty 2kizanne bence kesin sonuç için biraz daha bekleyin ve kan verin. İdrar tahlili yanıltıcı olabiliyor.
Iraz 2kizanne canım adet günün geçtiyse testte de çıkar ben adet günüm gelmeden bile testte silik gözükmüştü 2-3 tane test al çıkarsa tekrarlarsın emin olursun Allah gönlüne göre versin
ghostty 2kizanne evet çok mantıklı. İki evladınız varmış. Üçüncüyü istiyor muydunuz. O yüzden mi korkuyorum yazdınız. Yeni gördüm yorumunuzu
2kizanne ghostty açıkçası pek istediğim soylenemez ama varsa ve rahim düştüyse yapacak bir şeyim yok ama 3 çocuk fikir biraz zorluyor beni
ghostty 2kizanne çok haklısınız hem manevi hem maddi anlamda kolay değil. İnşallah gönlünüze göre çıksın sonucunuz🙏🏻
2kizanne ghostty insllah bide 2 kızım çok küçük bebek ligi zor geçti hala da çok zor ama içime sanki gene varmış gibi bir his var hayırlısı inslalh