Tugbaults Yaklaşık 4 gündür pedi doldurmayacak kadar kan geliyor, reglime 11 gün var sebebi sizce ne olabilir?
ghostty Tugbaults regliniz baya erken gelmiş gibi gözüküyor. Bir çok etken olabilir. Bir Kadın doğum doktoruna görünün bence.
[silindi] Tugbaults İlaç yada takviye falan kullandınız mı bu ay çünkü ben o tarz şeyler kullandığım zaman ara kanamalar yaşıyorum normalde
Tugbaults bkb35 bende polip var zaten, şüphelendim polipten ama bu aralar baya stresli günlerden geçiyorum
Yakamoz20 Tugbaults canım polip var ise önce onu aldırman gerekmiyor mu gebeliğe engel diyr biliyorum veya gebelik olduğunda iyi sonuçlar vermiyor doktor ne dedi bu konuda
sude09 Ben de aynı durumu yaşıyorum ve dün doktora gittim hormon testi verdim bugün Polip demedi ama muayene etti ama Polip olup olmadığı muayene sırasında veya ultrasondan görülebiliyor mu acaba
Tugbaults Yakamoz20 hastanelerde gün bulabilirsem gideceğim ameliyatımı olacağım zaten 3 defa gittim hepsi farklı şeyler söylüyor ben de hastanelere gitmeyi bıraktım zaten 2 yıldır da çocuğum olmuyor bir de onun için hastanelere gittim bir sürü para harcandı stres yapıyorum her şeyi gerçekten kafam kaldırmıyor artık.
Tugbaults Yakamoz20 gittim jinekolojikden randevu alınması gerektiğini söyledi ona da randevu bulamıyorum
[silindi] Tugbaults hiç birini bilmiyorum Ama bende pcos var sizde o olabilir mi belki oda öyle yapiyordur
sude09 Tugbaults Duphaston adete engel olmuyor değil mi? Tahlil sonucum normal çıktığı için duphastona başalamamı söyledi doktorum bugün başladım,normalde 8 Ağustos adet günüm.