iknrkc 37+3 bir parmak açıklıgım ve rahmimde yumuşama varmiş bi de bugün idrar verdim protein ++ diyo sanırım kaçaklık var böyle bi durumda ne olur ki
Karanfill iknrkc protein kaçağı varsa bekletmezlee artık ama yoksa bebek 40 haftaya kadar bile bekleyebilir
Ecrin_47 iknrkc cnm korkma bnimde proton kaçağı var dediler bu haftalarda idrar biriktirdim verdim çok şükür yok dediler bu haftalarda ola bilir yani değer testin sonucu kaçak çıktıysa Zaten doğuma alırlar ama yoksa daha vaktin var bnimde 2cm acilmam varmış dedi ama o zamanlar 3. Doğumum olduğu için acilman diğer doğumlardan da kalmış ola bilir dedi ve bn 40 haftalıkta doğum yaptım 😃
cokkasmabeabi iknrkc yüksek tansiyon yoksa protein için pek bişey demiyorlar. Ama yumuşama ve açıklık guzel hurma adaçayı vs desteklerseniz 38lerde dogurursunuz
annelojikdanisman Bir parmak açıklıkla haftalarca yaşayabilirsin. ☺️☺️☺️ Tek başına bu bir belirti değil. Doğum nasıl yapılır, sancılar nasıl kontrol altına alınır bilgi sahibi olmak için videoyu izleyebilirsin.