sraleyna Şükürler olsun inşallah rakamları da görürüz zamanında kucağımıza alırız sooon 99 diye alnıma yazıp gezmek istiyorum 🥹
Selim_Alparslan sraleyna Görürsün canım inşallah o kadar zor ki hem hamilelik hem sıcaklar gerçekten evden dışarı çıkamıyorum klimalar son ayarda yoksa durulmuyor 😵💫
SuEr_Tu1512 sraleyna Sezeryan olcağım için, doktor o kadar beklemez herhalde😕 ilk oğlum 35te gelmişti, bu 36,37yi beklese bari🤷♀️
Selim_Alparslan sraleyna inşallah canım geçiyor emin ol benim ikinci gebeliğim sanki daha hızlı geçiyor ne ara 53 gun kaldı diyorum 👻
sraleyna SuEr_Tu1512 benim belirsiz ama bebek baş aşağıydı 22. Haftada son zamanda dönmezse normal olur diye düşünüyorum inşallah ama sezaryen de ok yeter ki sağlıkla doğsunlar 🥹
sraleyna Selim_Alparslan zaman da çok hızlı geçmeye başladı hamilelikten ziyade zaman gerçekten su gibi haziran ne zaman bitecek diyordum temmuz bitti 🥹
SuEr_Tu1512 sraleyna Benim 25.haftada başı yukardaydı daha, ilki sezeryan olduğu için, büyük ihtimalle bu da sezeryan, ben normal istemem🥴
sraleyna SuEr_Tu1512 ssvd yapıyorlar sanırım sezaryen sonrası ama doğum kararı sağlık şartları göz önüne alınıp en iyi olacak şekilde karar verilmeli nasıl mutlu olacaksanız öyle gelsin