Seyda-06 Ankara da millet bahçelerinde mangal yasak mı acaba bilginiz var mı üreğil millet bahçesi için bilgisi olan var mı
Ecrin_47 Seyda-06 yasak diye biliyorum bn İstanbul’da oturuyorum ama geçen yıl ordaydim yasak demişlerdi sadecee kahvaltı yaptık orda 🤭
papatyakokulugece Mervekkc yoo burda yapılıyor millet bahçesinde biri yapmış durumda gördüm mangalı çekip atmış millet bahçesi diye de yazmış altına
Seyda-06 Ecrin_47 normalde mangal yakılan millet bahçeleri var yapılmayanlar var siz yakılmayan millet bahçelerinden birine gitmiş olabilirsiniz 🌼
Seyda-06 papatyakokulugece ankara da komple yasak orası neresi bilmiyorum ama tüple izin verilen yerler vardı oda yasaklanmış emin olmak istedim
Seyda-06 busebasaran06 mavi göl yasak tüp de yaktırmıyorlar ormanlık olarak geçiyor moganı bilmiyorum yasaktır orası büyük ihtimalle
Seyda-06 Krystal millet bahçesinde ağaç falanda yok ama doğru düzgün yasaklamışlar tuhaf bi şekilde tüp bile almıyorlar mış
Seyda-06 papatyakokulugece ankara belediyesi heryerde yasak koymuş yani ilginç geldi bana da çünkü mullet bahçesinde ağaç falanda yok doğru düzgün
Krystal Seyda-06 Doğrudur ya yapacak bişey yok baksanıza her yer sorumsuz ,kötü insanlar yüzünden hep yandı..
busebasaran06 petronix moganda mangal yakmak için yerler var zaten oralar serbest , yasaklandıysa da duymadım