Bebisbg34 Kızlar iki haftadır falan gayet hareketliydi bugun biraz durgun sadece yer değiştiriyor sankı onu hıssettm baskada öyle vurmuyor normalmidir ya
Redak Bebisbg34 normal bebekler her hafta aynı olmaz endişe etme iki tatlı atıştır için rahat etsin 🌸
maviportakal_ Bebisbg34 benimki de öyle canım kontrollerde çok şükür bir şey çıkmadı ama ben ara ara hareket sayımı yapıyorum 2 saatte en az 10 hareket yapması lazım bazen bebeğin pozisyonuna göre hissetmeyebiliyormuşuz arkası dönükse veya plesenta öndeyse falan
raksanayusifova Bebisbg34 bende 25 haftada öyle oldu 4 gün hiç hareket etmedi, şimdi 26+1 baya hareketli, endişelenme yani💙
maviportakal_ Bebisbg34 bi doktora git o zaman hemen bence bekleme kendini yoruyor musun fazla mı ayakta duruyorsun
Beyzakksal Bende 35 haftalık hamileyim bi gün çok hareketli bi gün çok durgun oluyor korkuyorum ellerimle hareket ettirmeye çalışıyorum yavaş yavaş ediyor
maviportakal_ Bebisbg34 o yüzden az hissediyor olabilirsin yine de elinden geldiğince takip et 24 saat falan hissetmezsen doktora git mutlaka