Apay gulanne_ tesettürlü değilim ama o tarz bişey aldım. Kimono tarzı sabahlık gibi uzun kollu uzun boyu. Ön taraftan emzirmek için kruvaze geliyo. Şık Şirin de bişey. Temudan aldım. Temuya da bi göz atın isterseniz.
Betsahb gulanne_ trendyolda penye mood sayfasında hamile elbise olarak geçen bir ürün aldım emzirme özellikli diğer sabahlıklı olanlar kısa oluyor boydan alıp geri gönderdim söylediğim elbisenin lacivert rengini öneririm diğerleri iç gösteriyor yapışıyor büyük Beden alırsanız sorun yaşamazsınız
Eliffbaby gulanne_ ben miss dünya lissadan sabahlıklı hamile ve lohusa v yaka sıfır kol gecelik takımı aldım buz mavisi rengi bugün geldi aldıklarımın içinde en uzunu buydu beğendim bakabilirsiniz
Eliffbaby Eliffbaby pudra dedikleri gül kurusu geldi kumaşı maviye göre biraz daha basit ve kısa ama fiyatı uygun olduğu için fazladan olsun dedim
Yektek22 Eliffbaby baştaki pembe ürüne baktım şimdi sizin attığınızda 300 küsur yazıyor trendyolda şuan 800 nasıl oluyor ya bu kadar nasıl artirmislar bir gecede 😄
Eliffbaby gulanne_ ya aslında ikisi de üstte çok güzel dökümlü durdu ama mavi daha kaliteli kumaşı kirli sepette yıkamadım daha 😬
gulanne_ Eliffbaby evet belli mavi daha hoş duruyor ben de bakayım elbise tarzı istiyorum uzun kol umarım bulabilirim
Eliffbaby gulanne_ benim alt üst vardı sonra elbise doğum sonrası daha rahat oluyor dediler fp bunları buldum çok araştırdım bence güzel
gulanne_ Eliffbaby benimde alt üst var ama ben de elbise tarzı bakayım dedim normal doğumda rahatlık olur diye bir de elbise gecelik tarzı bakıyorum
Apay gulanne_ ne kadar kaldı. Değişiyor. Ortalama siparişlerim 7-10 gün içinde geliyor. Benim de çok az kaldı. Doğumhane soğuk olur sonrası üşürüm diye uzun aldım içine kısa giyilir zaten iç çamaşırı vs
Apay gulanne_ bu arada foto yükleyemedim ama link paylaştım. Foto nasıl yükleniyor başaramadım. Link gönderince de onay bekliyor yazıyor yorumuma