lizge_2 Ranni Çamaşır makinesi kokusuu biraz saçma gelebilir amaa en çok o kokuyu aşeriyordum gebelik hormonlarından dolayı😄
Neuemama_2024 Powerpuff23 şuan yanlız olmadığımı bilmek ne güzel 🤣🤣 ben trendyoldn sipariş verdim yedim de hala doğum olmadı halaa canım istiyo ama bitti yurtdışında yaşadığım için bulamıyorum da öyle hemen. Ama dehşet canım istiyo
Esraerdgn95 @Ranni hamileliğimin 8.ayındayım şurada doğurmama 5 hafta kaldı kendimden şüphe duyuyorum. Ayyy hiç bir şey aşermedimm yaaaa ben 🤭😅 Bu nasıl gebelik
GizemHamza34 ozgul__ ayyy bende aynıyım böyle benzin rutubet kokusu gibi şeyler çekiyor canım saatlerce koklayasım geliyor oğluma hamileyken hiç böyle şeylerim yoktu bu kızçe bana farklı şeyler istetiyor 😄
Senamstf Ranni Deniz aşerdim 🥹😁 resmen burnuma deniz kokuyor her yer 😁 güneş kremi sürdükçe veya yanımdan biri geçerken güneş kremi kokusunu alınca falan hep aklıma deniz geliyor ağlayasım geliyor 🥺😁
Bsra_blc Ranni bu aralar sleepynin yeşil yüzey temizlik havlusunun kokusu çok hoşuma gidiyor ağzima almamak için kendimi zor tutuyorum bende bol bol içime çekip kokluyorum 🤣🤣