Oyku_kus Powerpuff23 ay ben de aynıyım. Demir eksikliği de yok ama yeni yapılmış duvar filan kemirmek istiyorum
Neuemama_2024 Powerpuff23 şuan yanlız olmadığımı bilmek ne güzel 🤣🤣 ben trendyoldn sipariş verdim yedim de hala doğum olmadı halaa canım istiyo ama bitti yurtdışında yaşadığım için bulamıyorum da öyle hemen. Ama dehşet canım istiyo
Ehjfjsjs Ranni nesguik gevrek 😂😂 sevmem normalde bide pişmaniye ama o aserme değildi sanırım canm istemisti :))
ikiprensannesii_ Ranni valah çok güzel geçiyor hiç asermedim benim yengemde 4 çocuk yaptı hiç birinde asermedi gitti
demirrleydi_ Ranni bunda henüz saçma bişey olmadı ama ilk gebeliğimde toprak ve toz deterjan yemek istiyodum kokusu şahane geliyodu bana😂
Gylcu Seydaykn ay bu bende de oldu markette ahtapot turşusu gördüm ve çok fena oldum yemem gerekiyor gibi ama eşim aldırmadı 😂
gunes1992 Ranni ben daha cok yeniyim kaçıncı haftada başlıyo aşermeler. Sadece koku hassasiyetim başladı gibi 5. Haftadayım
Ranni gunes1992 valla ben hamile olduğumu öğrenmeden şalgam aşermeye başlamıştım hiçte sevmem sonra öğrendim herkesin değişir bence
Powerpuff23 Oyku_kus Ay ben hatta kireç yada böyle kumlu toz halinde şeyler canım çekiyor diye nişastayı kaşıkla yiyorum kireç yediğimi hayal edip