Glcaaann Kızlar öncelikle suan hamile değilim ama istiyoruz , haftaya düğün var 5 kilo fazlam var su orucu ile verebilir Miyim sade gold kahve vs tüketebilir Miyim aranızda yapıp kilo kaybı olanlar yazabilir Mi
Naazli Glcaaann özellikle bu sıcak yaz günlerinde asla yapma derim. Vücudunun en çok suya ihtiyacı var. Sen her halinle güzelsin 🌼
-Yusufumm- Glcaaann bence yapabilirsin ben hamile kalmadan 3 ve 7 günlük su orucu yapıyordum 1 haftada 6 kilo vermiştim bol su tüketmeye çalışıyordum günde iki tane şekersiz sütlü kahve içiyordum ve eğer çok acıktığımı hissedersem bi kaç yudum süt içiyordum. Alternatif tıpta yeri var o yüzden sağlıklı vücudu temizliyor belirli aralıklarla aç kalmanın hiç bi sakınca yok bence çünkü yediğimiz zaman da %100 sağlıklı beslenmiyoruz sonuçta biraz da vücut dinlenebilir
-Yusufumm- Glcaaann en son 7 günlük açlık yaptığımda 7 kilo vermiştim ve yaklaşık 3 haftalık hamileymişim sonradan fark ettim tabi gebeliğimin ikinci ayında da abartmadan tek günlük açkıklar yapıyordum ara ara bana iyi geliyor vücudumu dinç tutuyor şunu da belirteyim bebeğime hiç zararı olmadı çok şükür gayet sağlıklıyız
Aleynaa8 Glcaaann Glcaaann bütün vücudunun denges bozulur . Sadece su halsizlik yapar yorgunluk yapar . Vitamin değerlerin alt üst olur. Sonra bir de bunları iyileştirmek için uğraşırsın